Z avtom na streho in trčil v drug avto! Oba voznika bila močno vinjena

Do hude prometne nesreče je prišlo v Zambratiji v hrvaški Istri. Pijan voznik osebnega avtomobila je z avtom zapeljal na nasprotni vozni pas ter trčil v vozilo prav tako vinjenega voznika.

Oba voznika bila močno vinjena

23-letni voznik avtomobila znamke Volkswagen je v Zambratiji v bližini Umaga nekaj minut po polnoči najprej trčil v vozilo znamke Hyundai, ki ga je vozil 38-letnik. Tudi 38-letni voznik je bil pod vplivom alkohola. Po poročanju hrvaških medijev so obema voznikoma namerili 1,46 promila alkohola v litru izdihanega zraka.

Trk med voziloma je bil tako silovit, da je 23-letnika po trku v vozilo odbilo v odbojno ograjo ter preko nje pod cesto. Vozilo je pristalo na strehi. Na intervenciji so bili prisotni gasilci s tremi vozili, reševalci ter policisti, so povedali na JVP Umag.

23-letni voznik vozila Volkswagen, ki je pristalo na strehi, je utrpel hude telesne poškodbe. Z reševalnim vozilom je bil prepeljan na zdravljenje v splošno bolnišnico Pula. 38-letni voznik Hyundaija pa je utrpel lažje telesne poškodbe. Obema voznikoma bo izrečena tudi kazen zaradi vožnje pod vplivom alkohola.

Preberite tudi: Tragedija na Štajerskem: Betonska plošča pod seboj pokopala človeka 

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: