VROČE: Nalepka za penis da večji užitek kot uporaba kondoma, a je NEVARNA!

Na trgu se je pojavil nov izdelek za povečanje seksualnega vzburjenja ter užitka pri moških. Proizvajalec trdi, da se vam bo vrnila želja po seksu. Jiftip je kot kaže praktičen in kontraverzen pripomoček prihodnosti.

 

Foto: Dreamstime

Jiftip je pravzaprav nalepka, ki jo moški nalepi na vrh penisa. Pripomoček na ta način zadrži izliv semena med ejakulacijo, hkrati pa poskrbi za povečanje spolnega užitka pri obeh partnerjih.

Kako ga uporabljati?

Pred uporabo nalepke je treba penis dobro očistiti. Nato na vrh penisa nalepite pripomoček Jiftip in odlepite zaščitno plast.

Proizvajalci ob tem dodajajo, da nalepka ni nadomestek kondoma in da je izdelek še vedno v “beta” testiranju. Kljub temu pa je izdelek že mogoče kupiti na njihovi spletni strani.

https://www.youtube.com/watch?v=ym6vLga_xWg

Se je pa na ta izdelek že odzval dr. Larry Lisphultz, sicer profesor urologije na fakulteti Baylor v Hustonu. “Če nalepko primerjamo s kondomom, je to daleč bolj nevaren proizvod. V kondomu semenska tekočina ostane, pri nalepki pa ne. Tu ni dovolj prostora, da bi semensko tekočino bilo moč zadržati in lahko spolzi mimo nalepke. Prav tako se lahko zgodi, da nalepka odpade s penisa predhitro.” Profesor ob tem dodaja sledeče: “Nalepki navkljub boste še vedno podvrženi nevarnosti, da dobite herpes ali sifilis.”

 

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: