Voznik tovornega vozila trčil v 11-letnika s kolesom

Policija poziva voznika tovornega vozila, ki je danes zjutraj v Mozirju trčil v kolo, ki ga je ob sebi potiskal 11-letni deček, poroča Maribor24.si.

Fotografija je simbolična. Foto: Maribor24.si

Danes, nekaj minut pred osmo uro zjutraj, je kot poroča Milena Trbulin iz PU Celje, na obvoznici v Mozirju prišlo do prometne nesreče.

Pri padcu se je lažje poškodoval

11-letni deček je na prehodu za pešce, s kolesom, ki ga je potiskal ob sebi, prečkal vozišče. Pred prehodom je ustavil voznik osebnega vozila, ki je zavijal v levo. Mimo osebnega vozila je v tistem trenutku pripeljal voznik tovornega vozila, modre barve s ponjavo in trčil v zadnji del kolesa, ki ga je otrok potiskal ob sebi. Kolo je odbilo, otrok je pri tem padel. Po prvih podatkih se je pri padcu lažje poškodoval. Voznik tovornega vozila je na kraju ustavil. Ko mu je otrok dejal, da ni poškodovan, je odpeljal v smeri proti Šentrupertu.

Policisti prosijo za pomoč

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti pozivajo voznika tovornega vozila, udeleženega v prometni nesreči, da pokliče na Policijsko postajo Mozirje 03 839 18 80 ali telefonsko številko 113. Za podatke o nesreči prosijo tudi očividce.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: