Viralni time-laps video vam pokaže zakaj se mamice zbudijo zaspane!

Pravzaprav ni starša, ki se ne bi kdaj pa kdaj spraševal, zakaj se zbudite neprespani. Splet je obkrožil viralni video, ki vam pokaže, zakaj se mamice vsako jutro zbudijo zaspane.

Mamica Melanie je s kamero posnela nočno dogajanje v spalnici. Pokazala je, kako izgleda noč, preživeta z 10-mesecev starim dojenčkom.

Viral time-lapse shows why moms wake up tired ?

Melanie (mom) recorded what her night of sleep actually looks like with a 10-month-old and a toddler. ?"Parenting doesn’t end when the sun goes down. We haul ourselves out of bed, and with bleary eyes pull our babies in close. During these moments let’s think of all of the other parents that are up with their babies at the very same middle-of-the night moment and take comfort in the thought of each of us cradling our babies in the dark of our homes, together in shared experience."Learn how to help baby sleep better: https://trib.al/p9DF2pKCredit: Fitmomma

Gepostet von Motherly am Dienstag, 20. Oktober 2020

Starševstvo se seveda ne zaključi s trenutkom, ko gre sonce za goro. Niti ne obmiruje tedaj, ko gre otrok spat. Takrat se šele pokaže, kakšno moč ima pravzaprav noč. Ko je mamica (ali očka) že popolnoma utrujena od vsakodnevnih obveznosti, komaj čaka, da bi vsaj za nekaj ur zatisnila oči.

Otrok v postelji zajoče. Kaj storite?

V trenutku, ko otrok zajoče, starši običajno skočijo in jih začnejo tolažiti, prepogosto pa se dogaja, da otroke v danem trenutku poležete ob sebe.  Miren spanec se zaključi, sledijo brce, božanje, dreganje, … in seveda tudi nočno bedenje. Slednje lahko traja tudi pol ure, včasih uro ali dve.

Vam je znano?

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: