VIDEO: Vidu Valiču nocoj v razprodani dvorani v Zrečah pripravili rojstnodnevno presenečenje!

Nocoj so Vidu Valiču po predstavi gledalci za rojstni dan pripravili presenečenje. Celotna dvorana, mimogrede predstava Tvoj bodoči bivši mož je bila razprodana, je v en glas zapela slavljencu.

Stand-up komik Vid Valič namreč prav danes praznuje svoj 36. rojstni dan, po predstavi pa so mu gledalci na pobudo Vidovega soigralca v en glas zapeli Vse najboljše. Vidu se je videlo, da je bil nekoliko v zadregi, saj je želel trenutek ovekovečiti s posnetkom. Tedaj pa je Valiču telefon padel na tla.

VIDEO: Tako so slavljencu Vidu Valiču zapeli v razprodani dvorani v Zrečah:

 

Nismo sicer izvedeli, ali je bilo s telefonom vse v redu, vsekakor pa je to lahko namig njegovim prijateljem za rojstnodnevno darilo. Od brata in mame je Vid za rojstni dan dobil dve veliki roži in ob fotografiji na facebooku zapisal: “Od mojga brata in mame sem dobil dve velki roži za rojstni dan. To je to k ljudje, ki jih maš rad hočejo, da bi mel več odgovornosti v življenju, no pa kisika. Že vnaprej sporočam, da lahko da bosta umrli…Domnu in mami pa za njun rojstni dan kupim mačko. Muhuhahahahaha….Muhuhahahaha!!!

Foto: facebook

Tudi ekipa VideoSvet.net Vidu Valiču želimo vse najboljše za rojstni dan.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: