Če je to razlog za vaš podbradek – potem se ga lahko znebite

Mnogi se obremenjujejo zaradi podbradka, toda podbradek ni nujno posledica prekomerne teže, ali slabih genov. Zanj obstajajo tudi povsem drugi razlogi. Podbradek nekatere ljudi dela tudi zelo nervozne in so mnenja, da na njih ne delujejo estetsko. Ampak če nimate prekomerne teže, kje torej tiči vzrok za to? 

Prekomerno uživanje alkohola lahko povzroči kopičenje vode na obrazu. Posledice se ne kažejo samo v velikih podočnjakih in pordelih očeh, ampak tudi na vratu. Tudi prehrana z veliko soli in sladkorja lahko povzroči kopičenje vode. Zato naslednjič, preden boste vzeli kakšno shujševalno tableto ali popili kakšen shujševalni šejk, poskusite najprej iz menija izbrisati ta tri živila, obenem pa bodite pozorni, da popijete ogromno vode.
Vzrok za nastanek podbradka lahko tiči tudi v hrani. Mogoče imate alergijo, ali pa vam določena hrana enostavno ne  ustreza, oz. ne ustreza vašemu telesu. Pogosto se zato kot posledica kaže otečen obraz. Ena glavnih povzročiteljev teh težav sta tudi mleko in gluten.
Facebook komentarji
Delite s prijatelji: