VIDEO: Slovenski nogometni sodnik Slavko Vinčić obžaluje, da se je odzval vabilu na “zabavo”

Mednarodni nogometni sodnik Slavko Vinčić je bil prijet v raciji na zabavi, kjer so bile prostitutke in droge, našli pa so tudi orožje. Sodnik Vinčić, pravi da obžaluje udeležbo na zabavi.

Po poročanju portala 24ur Slavko Vinčić pravi, da je bila to največja napaka v njegovem življenju. Na zabavo je prišel s povabilom po sestanku s poslovnimi partnerji v Republiki Srbski.

Nogometni sodnik Slavko Vinčić se je že odzval

Vinčić je za spletni portal povedal, da večine udeleženih na zabavi ni poznal, da pa je bilo tam prisotnih okoli 40 oseb. Proti Vinčiću naj ne bi bila podana kazenska ovadba in je tako lahko po informativnem razgovoru na policiji lahko državo tudi že zapustil in se vrnil v Slovenijo.

Prijetih več drugih slovenskih državljanov

V srbskem mediju Blic.rs so objavili veliko lokalnih, pa tudi slovenskih imen. V glavnem gre za Mariborčane, med njimi, kot že zapisano, je celo ugledni sodnik UEFE.

Poleg Tijane Ajfon, ki je bila organizatorka omenjenega dogodka, so bili prijeti še Milisav Tomić in Aleksandar Gajić, oba iz Bijeljine, Pavle Stević in Srđan Mićić, oba iz Brčkega, Željko Simić in Savo Simić, oba iz Ugljevika, Radan Dotlić, Siniša Perić, Radoslav Simić, Danijel Perić, Zlatan Ćuk, Vladan Kakuća in Željko Vujić, vsi prav tako iz Bijeljine.

Aretirali so tudi pet Slovencev, vsi prihajajo iz Maribora: A. B. , B. S., R. M., D. S., V. S. Vsa njihova imena so v celoti dostopna na strani srbskega medija blic.rs.  V poročilu policije je navedeno, da so skupaj prijeli 35 oseb, nekaj so jih že izpustili na prostost.

Orožje, droge in denar

V vili so policisti odkrili več kosov orožja. Zaseženih je bilo deset pištol, 14 paketov kokaina, devet tablet neznane medicinske droge, ki je še v fazi preverjanja, več mobilnih telefonov in namiznih računalnikov ter gotovino različnih valut v znesku 10.000 evrov.

Preberite tudi: Razkužilo za roke izdelajte doma!

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: