Video: Nemška zdravnica razkriva LAŽI in potvarjanja podatkov o koronavirusu!

Na spletu se je pojavil video posnetek predavanja, na katerem dr. Karina Reiss predstavlja strokoven pogled na koronavirus. Prav tako Reissova razkriva laži in potvarjanja podatkov o koronavirusu.

Virus obstaja, a je načrtno politično napihnjen

V štirideset minut dolgem video posnetku dr. Karina Reiss pojasni model eksponentnega povečanja števila testov na koronavirus in posledičnega eksponentnega povečanja števila pozitivnih oseb. Kar je počela Nemčija s podatki in testi že marca, to v Sloveniji počnemo septembra in bomo, kot kaže tudi v prihodnje. Za razliko od Slovenije so v Nemčiji informacije o potrojenem številu testiranj, niso poudarjali.

Vidite gospodje politiki in stroka… To bi mene in nas vse zanimalo… #nemčija Pokažite številke, pokažite dejstva? #slovencinismoneumni #delinaprej #najsesliši #slovencismomi#pravežrtvekoroneTokrat s podnapisi, da bo lažje razumljivo. 😉Tjaša Vuzem hvala za prevod🤍💙❤️ pomoč z ostalim Sergio Berce 🤍💙❤️24ur Tarča Ministrstvo za zdravje Vlada Republike Slovenije Nacionalni inštitut za javno zdravje – NIJZ#plandemija #vklopirazum #zbudise #kaučnovinarji

Gepostet von Matjaž Moraln am Freitag, 25. September 2020

V strateških dokumentih nemškega ministrstva za notranje zadeve (marec 2020) med drugim po besedah dr. Karine Reiss (16.05 minuta video posnetka) jasno pišejo navodila oz. besedila, ki jih mora politika predstaviti medijem, javnosti. Reissova pove: “Ne bomo govorili o smrtnosti. Število umrlih je tako majhno in zadeva samo eno rizično skupino – starejše. Lahko bi učinkovalo preveč nedolžno. Tako pri Nemcih ne bi dosegli želenega strahu, oziroma stanje šoka. Kaj moramo storiti, da dosežemo učinek “šoka”?

 1. V ljudeh moramo prebuditi prastrah. Najboljše, da jim razložimo, kako grozna je smrt z zadušitvijo. 
 2. Otroci lahko ubijejo starše in stare starše, kar je za vse grozno.
 3. Posledice bolezni: O tem še ne moremo govoriti, saj je še prezgodaj (DOKUMENT: MAREC 2020) Lahko gre za posamične primere, ampak potem to visi kot Demoklejev meč nad vsakim, ki je kadarkoli imel infekcijo. 

Masovni protesti brez mask avgusta v Berlinu niso povzročili novega vala okužb

Dr. Karina Reiss tekom video posnetka, za katerega priporočamo, da si ga ogledate, pove, da množični protesti (Black lives matter) niso povzročili drugega vala pandemije. Nepregledna množica ljudi brez mask tako ni povzročila poslabšanja epidemiološke slike.

Tedaj je nemški predsednik Frank-Walter Steinmeier v sporočilu za javnost žugal državljanom: “Neodgovornost nekaterih je tveganje za nas vse. Če sedaj ne bomo prav posebej previdni, potem bomo ogrozili zdravje številnih.”

ŠOK in KONTRADIKTORNOST POVEDANEGA s strani nemškega predsednika pa si morate sami pogledati na zgornjem video posnetku natanko na 32.30 minuti. Slika, oziroma video posnetek o tem, kako poteka manipulacija naroda, pove več, kot tisoč besed.

laži o koronavirusu
Foto: posnetek zaslona

Preberite tudi: Andrej Šiško od aktualne vlade za delovanje varde pričakuje do 500.000 evrov!

Facebook komentarji
Delite s prijatelji:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •