Denise Dame udarila: Inja Zalta, prosjačiš kot romska beračica?!

Denise Dame se je odzvala na video v katerem igralka Inja Zalta prosi za denarno pomoč: “Jaz sem bila tako šokirana, ko sem videla ta video, v katerem ti prosjačiš kot neka romska beračica na Čopovi.”

Kontraverzna YouTuberka Denise Dame je v svojem videu nadaljevala: “Ti si zvezda, ti si estrada, ti si tega ne moreš privoščiti. In zdaj, namesto, da bi se zahvalila ljudem, naredila neko objavo, … ne, ti si lepo pobegnila, gremo naprej uživati po LA-ju.”

Denise Dame sicer v videu pove, da sta z Injo Zalta sicer prijateljici, a da to, kar igralka dela, res ni prav. V nadaljevanju videa so iz ust Denise Dame padale ostre besede, češ komu na čast morajo drugi podpirati propadlo starleto čez lužo. V štiri minutnem videu se Denise sprašuje tudi, kam je Inja dala ves denar, saj po Instagram slikah vidi, da denarja ne investira v make up, ali v obleke, ter dodaja, da noče namigovati, kje bi lahko bil njen denar.

Še pred videom Denise Dame se je s komentarjem odzvala Inja Zalta

Igralka Inja Zalta, ki so jo Slovenci sicer spoznali in vzljubili v seriji Usodno vino na Pop tv, je na svojem profilu že dan po objavi svoje finančne stiske zapisala: “Rada bi se zahvalila za vašo podporo. Presenetilo me je, da ste se odzvali v takem številu in sem za vsak komentar in doprinos zelo hvaležna.” Ob tem je svojim kritikom namenila tudi sledeče besede: “Očitno sem nekaterim od vas razbila sanje o mleku in medu ki se cedi v zabavni industriji in v Ameriki. Cena preživetja je v takem mestu je zelo visoka. Stvari so videti navzven zelo lepe – in v večini primerov tudi so, velikokrat pa tudi niso.”

Kritično nad objavo Inje Zalta tudi reper Vauks

Svoje mnenje je na Youtubu izrazil tudi popularen slovenski reper Vauks, ki je v videu dejal, da ne ve, kaj si ljudje predstavljajo, da jih bo nekdo na letališču počakal s kovčkom denarja. Vauks je v začetku videa dodal, da se v videu ne bo delal norca, saj je bil pred šestimi leti tudi sam v težki finančni situaciji.

Preberite tudi: Razkužilo za roke izdelajte doma! 

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: