Vas mučijo prebavne težave? To je hitra in enostavna rešitev

Ali tudi vas mučijo prebavne težave kot so napihnjenost, zaprtje, driska, zgaga, slabost, in bolečine v trebuhu? Medex je razkril svoj najnovejši izdelek, ki vam bo pri tem zelo v pomoč.

Prebavne težave so posledica hitrega tempa življenja

V današnjem hitrem tempu življenja se pogosto soočamo s prehranskimi izzivi, ki lahko privedejo do različnih prebavnih težav. Sodobna prehrana pogosto vsebuje prevelik delež predelanih živil in nezadostno količino prehranskih vlaknin, kar lahko povzroči zgoraj omenjene simptome.

postbiotiki Postbeeotic medex prebavne težave
Rešitev za vaše prebavne težave. Foto: Peter Irman

Postbeeotic™: Naj prebavne težave postanejo preteklost

Postbiotiki so inaktivirane dobre bakterije in/ali njihovi presnovni metaboliti, ki imajo  dokazano enako ali celo boljšo učinkovitost na zdravje črevesja v primerjavi z živimi mikroorganizmi – probiotiki.

Ker so inaktivirane, obdelane z visoko temperaturo, so bolj stabilne in varne. Probiotiki, kljub njihovim potencialnim koristim, pogosto naletijo na izzive, kot so slabo preživetje skozi prebavni proces, težave s pripenjanjem na sluznico črevesja, varnostni pomisleki pri določenih skupinah ljudi z oslabljeno imunostjo ali kroničnimi boleznimi, kar lahko omeji njihovo učinkovitost pri vzdrževanju zdrave (uravnotežene) mikrobiote.

postbiotiki Postbeeotic medex

Prvi pravi postbiotik na trgu, ki temelji na sinergiji prebiotikov in postbiotikov za učinkovito podporo prebavi.

Postbeeotic™ učinkovito podpira delovanje prebavnega sistema in presnovo makrohranil. Njegove sestavine zagotavljajo pravilno delovanje celic črevesne sluznice ter sočasno spodbujajo razvoj in vzdrževanje zdrave in uravnotežene črevesne mikrobiote. Ta instant napitek je poseben prav zaradi svoje sestave. Vsebuje mešanico fermentiranega sadja in zelenjave, inaktivirane bifidobakterije, čebelji cvetni prah, vitamine B kompleksa in C vitamin.

Vaše prebavne težave bodo le še spomini

HT Bifidobacterium longum ES1 CECT 7347

Gre za dobro raziskan inaktiviran mikrobni sev, v funkciji postbiotika. Več študij potrjuje enako ali boljšo učinkovitost inaktiviranega seva v primerjavi z živim sevom. Poleg tega ta sev poseduje številne koristne lastnosti, pozitivno vpliva na prepustnot črevesja in imunski sistem, kar ga naredi dragocenega zaveznika za podporo črevesju in splošnemu dobremu počutju.

Fruktooligosaharidi (FOS)

So prebiotiki, ki spodbujajo zdravo črevesno mikrobioto , saj zagotavljajo hrano za dobre bakterije v našem črevesju. Delujejo kot topna prehranska vlaknina, ki se v debelem črevesu fermentira v kratkoverižne maščobne kisline in vitamine, kar koristi črevesni sluznici in mikrobni sestavi. Raziskave potrjujejo, da FOS stimulirajo rast bifidobakterij in zavirajo razvoj patogenih mikroorganizmov, s čimer dolgoročno podpirajo črevesje. Postbeeotic™ izstopa z visoko vsebnostjo FOS.

Fibriotics® je posebna mešanica, pridobljena s 4-stopenjsko precizno fermentacijo, zaradi česar je bogata z edinstvenimi in visoko biorazpoložljivimi snovmi za našo črevesno mikrobioto in celice črevesja.

postbiotiki Postbeeotic medex prebavne težave
Vas mučijo prebavne težave? Rešitev je Postbeeotic™.

Komu je namenjen Postbeeotic™?

  • Odraslim in otrokom, starejšim od 3 let.
  • Vsem, ki si želijo obogatiti vsakodnevno prehrano s koristnimi snovmi fermentacije.
  • Tistim, ki se pogosto srečujejo s prebavnim nelagodjem.
  • Vsem, ki želijo podpreti presnovo in ohranjati bogat črevesni mikrobiom.
  • Za ohranjanje zdrave črevesne sluznice in zaščito pred oksidativnim stresom.
  • Za krepitev delovanja imunskega sistema pri ljudeh z občutljivo prebavo.

(Oglasno sporočilo: Medex.si)

Preberite tudi: Kako prepoznati pravi domači med?

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: