Tragično je umrla 18-letna rokometašica

Hrvaška športna javnost žaluje, saj je v hudi prometni nesreči umrla mlada in perspektivna športnica, rokometna reprezentantka Maja Zorica.

Maja Zorica
Foto: Instagram

18-letna igralka kluba ŽARK Split je nekdanja mladinska reprezentantka, ki je preteklo sezono preživela v Sinju. Da je žrtev hude prometne nesreče na Hrvaškem, so potrdili z uradno objavo na socialnih omrežjih Hrvaške rokometne zveze.

Tragično nesrečo povzročil vinjen voznik

Po neuradnih informacijah hrvaških medijev je bila rokometašica Maja Zorica ena od udeleženk prometne nesreče, ki se je pozno zvečer zgodila v občini Dicmo. 44-letnik je vozil pod vplivom alkohola in zapeljal na nasprotno smerno vozišče. Vinjeni voznik je trčil v avtomobil, v katerem so bila tri dekleta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ŽARK Split (@zark_split)

»Z žalostjo v srcu in nejevero smo sprejeli novico o tragični smrti naše rokometašice Maje Zorice, igralke ŽARK Split. V mislih in molitvah smo z družino, soigralci, prijatelji iz ŽARK Split in vsemi, v katerih življenjih je ostal neizbrisen pečat in večen spomin na nasmejan obraz naše atletinje. Iskreno sožalje Hrvaške rokometne zveze in celotne rokometne družine. Naj počiva v miru,« piše v sporočilu HRK.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: