Cenejše vstopnice za MOS, če na sejem pridete s kolesom

Če se na sejem MOS v Celje letos odpravite s kolesom, vas čaka posebna ponudba – vstopnico boste lahko kupili po znižani ceni.

sejem mos s kolesom celje
Foto: MOS

Letos bo MOS zaznamovan s trajnostno in E-mobilnostjo

MOS je eden najbolj prepoznavnih poslovno-sejemskih dogodkov v Sloveniji. Številni mu pravijo tudi »sejem vseh sejmov«, saj gre za največji sejem v Sloveniji, kjer so v zadnjem desetletju gostili več kot 1,5 milijona obiskovalcev.

“Letos bomo med 13. in 17. septembrom gostili že jubilejni 55. MOS, zato bo dogajanje še bolj pestro in slavnostno”, pravijo organizatorji.

Na to se pripravljajo tako številni razstavljavci s svojo najnovejšo ponudbo, kot organizatorji na Celjskem sejmu s poudarkom na izobraževalnih vsebinah in spremljajočih dogodkih tega pomembnega sejma. Sejem zajema 5 različnih segmentov – MOS DOM, MOS TEHNIKA ENERGETIKA, MOS TURIZEM, MOS B2B in MOS PLUS.

sejem mos celje 2022
Utrinek sejma MOS v Celju leta 2022. Foto: Sejem MOS

S kolesom na MOS še ceneje!

Na Celjskem sejmu so v sporočilu za javnost zapisali: “Ker se v družbi Celjski sejem zavedamo pomena trajnostnega razvoja, in ker je 55. MOS glasnik trajnosti, ki spodbuja tudi zeleno alternativo in dviganje zavesti o tem, kaj lahko sami naredimo za odgovorno prihodnost. bi radi spodbudili obiskovalce, predvsem prebivalce iz Celja, da se odpravijo na letošnji MOS s kolesom.”

Vsak, ki se bo pripeljal s kolesom na sejem, bo lahko kupil še cenejšo karto, in sicer za 5 evrov. Projekt so organizatorji pripravili skupaj z Mestno občino Celje in Novim tednikom & Radio Celje.

Več o programu na prihajajočem sejmu Mos si lahko preberete tukaj.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: