To sta nagrajenca, ki se bosta udeležila koncerta v spomin na Oliverja Dragojevića!

Prvi koncert v spomin na Oliverja Dragojevića je bil konec novembra v mariborski dvorani Tabor, ta vikend pa bodo na svoj račun prišli Gorenjci in Korošci.

oliver dragojević
Oliver Dragojević

V sklopu koncertne turneje v spomin na Oliverja Dragojevića, ki bo s sedemdesetimi koncerti potekala v dvoranah po svetu, kjer je nastopal Oliver. Turneja bo potekala tako v Sloveniji, kot tudi na Hrvaškem, v ZDA, Avstraliji, Makedoniji, Bih, Nemčiji. V soboto 21. decembra se boste lahko koncerta udeležili v Kranju, v nedeljo 22. decembra pa bo še koncert v Slovenj Gradcu.

Kdo sta srečneža, ki se bosta koncerta udeležila brezplačno?

Na naši facebook strani VideoSvet je potekala nagradna igra, v kateri podarjamo dvakrat po dve karti. Med več kot 200 prijavljenimi v nagradni igri je tako sreča na strani Mojce T., ki prejme dve vstopnici za sobotni koncert v Kranju ter Marjana J., ki prejme dve karti za nedeljski koncert v Slovenj Gradcu.

Več o koncertni turneji si lahko preberete TUKAJ.

Edini slovenski glasbenik, ki bo nastopal na koncertni turneji v spomin na Oliverja Dragojevića, je koroški pevec Luka Basi. Basija sicer poznajo po celotnem Balkanu, zato njegovo ime na turneji niti ni presenečenje. Basi pravi: “Mogoče ga zapojeva tam nekje zgoraj do takrat pa je vedno z menoj v mislih na vsakem koncertu ko pojem njegove pesmi, ker se ne zgodi koncert, da nebi bila vsaj ena pesem njegova. Zelo se veselim,da bom del koncerta, ki je v spomin takšnemu glasbeniku kot je bil on. Vem, da bo to zelo čustven in poseben koncert, ki ga ne bom pozabil. Mogoče sem tudi zaradi njega (seveda ob super starših, sestrah, prijateljih) se ognil vsemu slabemu kar se lahko zgodi najstniku, da zaide na kriva pota, saj me je “gnala” njegova glasba v želji,da postanem to kar si želim in lahko samo rečem, pa čeprav bi si tu želel mu reči osebno…. Oli – hvala ti za vse.”

Luka Basi
Luka Basi bo edini slovenski glasbeni, ki bo nastopil na turneji.

 

Facebook komentarji
Delite s prijatelji:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •