To so nagrajenci, ki prejmejo Lunin vodnik 2023

V decembru je na spletnem portalu VideoSvet.si potekala nagradna igra. Zdaj pa je prišel čas, da objavimo, kdo so nagrajenci, ki prejmejo knjigo Lunin vodnik 2023, astrologinje Eme Kurent.

Astrologinja Ema Kurent nam je konec novembra razkrila napoved za leto 2023, ki je zapisana v knjigi Lunin vodnik 2023.

Kaj prinaša leto 2023?

Astrologinja Ema Kurent nam je ob tem povedala: “Priporočam ga vsem, seveda tudi laikom oziroma nepoznavalcem astrologije, saj je vodnik napisan tako, da ga lahko vsi razumejo in uporabljajo. Koristi vsem, ki jim je pomembno, da se vsak dan sproti dobro organizirajo. To velja tako za vsakodnevna domača opravila kot za pomembnejše reči, kot so na primer poslovni sestanki, romantični zmenki ipd. Če slediš napotkom v vodniku, znaš zagotovo bolje izkoristiti čas.”

Kurentova je ob tem še dodala: “Laiki se morajo seveda malce bolj poglobiti v Navodila za uporabo. Kajti čeprav je vodnik preprost za uporabo, je treba prebrati navodila, da ga zares dobro razumemo in da nam bolj koristi.

Emo Kurent smo v intervjuju konec novembra povprašali: “Kateri meseci bodo najbolj turbulentni, katerih dogodkov, situacij se moramo najbolj bati?”

Zaskrbljujoč je hibridni sončni mrk, ki bo nastopil 20.4. Čutili ga bomo že sredi marca in deloval bo spet v aprilu, zlasti v drugi polovici in ves maj. Reaktiviran bo okoli 20.6. ter med 18. in 23.7. Nastopil bo v kvadratu s Plutonom, ki zna delovati uničevalno. Kakšno, je težko reči, saj se bo to izražalo različno na različnih koncih sveta.

Kdo so nagrajenci, ki prejmejo Lunin vodnik 2023?

Nagradna igra, v kateri podarjamo tri izvode knjige Lunin vodnik 2023 je potekala na naši facebook strani VideoSvet. Nagrajenci pa so sledeči:

  • Katja Gregorčič
  • Sonja Tavčar
  • Milka Turnšek

Vsem trem nagrajenkam iskreno čestitamo, vse ostale pa vabimo, da naše vsebine spremljate še naprej na portalu VideoSvet.si.

Kje vse je Lunin vodnik 2023 mogoče kupiti?

Dobi se v vseh trafikah, tudi v Mercatorju, Intersparu, Tušu, na večjih Petrolih in v večjih knjigarnah. Lahko se ga naroči na buca.si, obstaja pa tudi kot e-knjiga, ki jo bralci lahko kupijo z moje spletne strani emakurent.com, sporoča avtorica knjige, astrologinja Ema Kurent.

Preberite tudi: Intervju: Astrologinja Ema Kurent – Kaj prinaša Lunin vodnik 2023? 

 

 

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: