Telekom Slovenije brezplačno nadgradil vse TV-programske sheme!

Telekom Slovenije vse svoje uporabnike v času epidemije koronavirusa sporoča, da je svojim uporabnikom brezplačno nadgradil vse TV-programske sheme z otroškimi, dokumentarnimi, poljudnoznanstvenimi, filmskimi in športnimi vsebinami.

telekom slovenije neo
Foto: VideoSvet

V dneh, ko se moramo čim bolj zadrževati doma, so uporabnikom nasproti pristopila tudi telekomunikacijska podjetja. Med njimi tudi državni Telekom Slovenije, ki je v svojem sporočilu za javnost zapisal, da z današnjim dnem odklepajo popolnoma vse tv kanale svojim uporabnikom.

Programi za otroke

V vseh programskih shemah so od danes dalje omogočili brezplačen dostop do kanalov Nickelodeon, Jim Jam, Minimax in Da Vinci Learning. Ob tem je en mesec na voljo tudi brezplačni dostop do mobilne aplikacije DaVinci Kids, ki prek video in interaktivnih vsebin otrokom na humoren in njim prilagojen način približa znanost, matematiko, tehnologijo, zgodovino, kulturo, naravo in šport. Vsebine so namenjene otrokom od 6. do 12. leta; le pri Telekomu Slovenije pa so na voljo v slovenščini.

Za ljubitelje dokumentarnih in poljubnoznanstvenih vsebin

V vse programske sheme je Telekom Slovenije brezplačno dodal programe AMC, Animal Planet, Discovery Channel, HGTV, ID xtra, TLC, Travel Channel, 24kitchen, National Geographic, Viasat History, Viasat Nature in Viasat Explore.

Športni programi

V vseh shemah so dodatno brezplačno na voljo Eurosport 1, Eurosport 2 in Eurosport 4k, do konca meseca so vsem brezplačno na voljo tudi vsi programi Šport TV.

Programi za ljubitelje filmov

Vsem ljubiteljem filmov pa so brezplačno na voljo tudi Fox, Fox Life, Fox Crime in Fox Movies.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: