Tanja Žagar po hudi bolezni izgubila mamo

Pevka Tanja Žagar je danes sporočila žalostno vest, da je boj s težko boleznijo izgubila njena mama Angelca. Skoraj 15 let se je borila z boleznijo, imenovano sistemska skleroza.

Tanja Žagar je bila s svojo mamo resnično povezana. Njuno medsebojno povezanost je bilo čutiti tudi v skupnih intervjujih pa tudi sicer je bilo vselej čutiti energijo in veselje ter podporo, ki jo je prejemala od svojih staršev. Žagarjeva je v enem od intervjujev pred časom dejala, da obožuje očetovo pokončno držo ter večni mamin optimizem.

Mama je Tanji privzgojila neomajen optimizem, zato je odločena da tako vzgaja tudi svojega Karla.

Mama pevke Tanje Žagar je za težko boleznijo zbolela kmalu po petdesetem letu. Šlo je za sklepno bolezen, kasneje pa je po poročanju portala Veseljak.si imela še odpoved ledvic, zaradi česar je pristala na dializi. Vse skupaj je v zadnjem času poslabšala še demenca.

Tanja žagar mama
Foto: Facebook osebni arhiv

Predzadnji dan je Tanja Žagar z mamo še prepevala

Tanja Žagar je povedala, da ji je bilo najbolj hudo, ker mame v času koronavirusa ni mogla obiskati, saj so bili onemogočeni, oziroma prepovedani obisku v domovih za ostarele. Po besedah Žagarjeve so še predzadnji dan njenega življenja smo v domu na njeno pobudo prepevali “Mi se imamo radi”.

Tanja Žagar ima očeta na srečo še vedno živega. Letos je dopolnil 80 let in je še vedno čil in zdrav.

Tanji Žagar tudi v uredništvu portala VideoSvet.si izrekamo iskreno sožalje.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: