Strašno: Na štajerski avtocesti skočila pred avto in umrl

Na štajerski avtocesti je v nedeljo ob 20.30 uri prišlo do tragične prometne nesreče. Življenje je izgubila ena oseba. Zdaj je znano, da je šlo za 76-letno peško.

Avtocesta je bila na omenjenem odseku zaprta več kot tri ure. Obvoz je bil urejen po regionalni cesti Slovenske Konjice – Slovenska Bistrica, so sporočili z DARS-a.

Prometna nesreča
Foto: A. K. – VideoSvet.si

Do prometne nesreče je prišlo na avtocestnem odseku Tepanje – Slovenska Bistrica. Voznik osebnega vozila je namreč poklical Policijo in policiste obvestil, da je na avtocesti na območju Tepanja v smeri proti Mariboru trčil v neznano osebo.

Oseba je po informacijah voznika nenadoma stopila pred vozilo. Izkazalo se je, da je šlo za 76-letno peško, ki je v tistem trenutku hodila po avtocesti. Ob trčenju jo je odbilo čez vozilo pred vozilo 35-letnega voznika, ki jo je povozil.

Oseba je na kraju nesreče umrla.

Takoj je stekel ogled kraja prometne nesreče, zato je bila avtocesta več ur zaprta. Ogleda sta se ga udeležili tudi državna tožilka in preiskovalna sodnica.

Potek tragične prometne nesreče

Na levem prometnem pasu je v 76-letno peško najprej trčil 55-letni voznik osebnega vozila. Peško je odbilo čez vozilo pred vozilo 35-letnega voznika, ki jo je povozil. Peška je na kraju prometne nesreče umrla. 

Letos je na območju Policijske uprave Celje v prometnih nesrečah umrlo 15 ljudi.

Preberite tudi: Račun za elektriko: Julija 1.800 evrov, avgusta kar 8.000 evrov! 

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: