STISKA: Očka obupal nad življenjem, bolna mamica s 4 otroki ostala brez doma

Pred dnevi je po facebooku zaokrožil ganljiv zapis, zgodba o mamici, ki ji življenje ni naklonjeno, piše Maribor24.si.

Oglasi

Stiska je zelo velika

Pred dnevi je po facebooku zaokrožil ganljiv zapis, zgodba o mamici, ki ji življenje ni naklonjeno in nujno potrebuje pomoč. Objavljamo ga v celoti.

“Prijatelji, 29 letna mamica je ( najboljša prijateljica moje prijateljice)je včeraj ostala sama. Mož je v stiski obupal nad življenjem. Mamica je zaradi spleta okoliščin, ostala brez doma. CSD jim intenzivno išče nastanitev ( sedaj jih je sprejela ta moja prijateljica,ki ima že tako malo stanovanje in svoje 4 otroke). Mamica je ostala sama s 4 otroci. Pred 4 leti sta izgubila sinčka. Ostali sta deklici 9 in 4, ter dvojčka ( par) starost 18 mesecev.

Mamica je v bolniški zaradi operacije gležnja in bi konec meseca morala na rehabilitacijo v Dolenjske toplice. Ne vem kaj bo mamica storila, saj otrok sedaj nima kje pustiti. Dobila sem že gospo,ki jim bo pravno pomagala enako s psihološko obravnavo, ki jo najbolj potrebujejo.

Potrebovali bi pa hrano, najvec navadnega mleka ( mala dva ga spijeta veliko) in pa pleničke št.5. Mamica prihaja iz kraja Hotic, lokacija iskajoče nastanitve se giblje okoli Litije. Če lahko karkoli pomagate, se mi prosim javite, vsak liter mleka ali hrane šteje. Vkolikor se nabere kaj več, poiskušamo najti še prevoz do tja. Prošnja je bila poslana z moje strani tudi Bazi prostovoljcev,kjer aktivno sodelujem. Kljub svoji ne preveč rožnati situaciji, nisem mogla ostati hladna ob dejstvu,da so 4 mali otroci ostali brez očeta, strehe nad glavo, z mamico v bolniški. Hvala vnaprej vsem mojim fb prijateljem”

Če želite pomagati, se obrnite na gospo, ki je omenjena zgoraj ali pišite v facebook skupino Baza prostovoljcev.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: