Ste videli nesrečo na Jesenicah v bližini šole?

Policija prosi za pomoč pri razjasnitvi okoliščin prometne nesreče. Prometna nesreča se je zgodila okoli 8. ure na Cesti Toneta Tomšiča, v križišču za Ukovo, v neposredni bližini Osnovne šole Prežihovega Voranca.

Jeseniški policisti so bili v četrtek okoli 18.15 obveščeni o prometni nesreči na Jesenicah, v kateri sta bila udeležena voznik avtomobila in kolesar.

prometna nesreča kolo kolesar
Simbolična fotografija. Foto: Envato.com

Ker so bile pri kolesarju naknadno ugotovljene lahke telesne poškodbe, gre za prometno nesrečo, ki jo policija mora obravnavati. Udeleženca si na kraju nista izmenjala podatkov.

Zaradi razjasnitve okoliščin

Ker z do sedaj izvedenimi ukrepi policisti niso izsledili neznanega voznika, starega med 40 in 50 let, srednje postave in visokega okoli 180 cm, ki je vozil osebni avtomobil, znamke Renault, tip Clio, bele barve, prosijo, da se zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče oglasi ali pokliče na Policijsko postajo Jesenice, tel. št. 04/5821300 ali na št. 113.

Prav tako policisti prosijo morebitne priče, če karkoli vedo o tej prometni nesreči, da se oglasijo ali pokličejo na zgoraj navedene kontakte.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: