Spodnje Hoče: Milena umrla pod strelom bratovega orožja

V Spodnjih Hočah pri Mariboru je v nedeljo dopoldne prišlo do hude tragedije. Pokojna 63-letna Milena Štuhec, ki jo je je ustrelil 65-letni brat Jože Štuhec, je obležala pred domačo hišo.

Po pričevanjih je spor med pokojnima trajal dlje časa. Kaj je botrovalo temu, da je brat življenje vzel sestri, nato pa še sebi, trenutno ni znano. V šoku so tudi sosedje, ki si takšne tragedije v njihovi ulici niti slučajno nikoli predstavljali. Kot poročajo slovenskenovice.si, je Milena Štuhec sosedom sicer dala vedeti, da ji “Jožek včasih nagaja”. Kljub temu pa je umor in samomor šokiral krajane Spodnjih Hoč.

milena štuhec umor
Foto: Facebook

Pištolo, s katero je bila ustreljena Milena Štuhec naši na vrtu

Kot še poročajo Slovenske novice, je Jože sestro Mileno ustrelil pred nedeljsko mašo. Policisti pa so pištolo našli na vrtu pred hišo, kjer je morilec nato sodil še sebi.

Po neuradnih informacijah je družina že dlje časa živela v Spodnjih Hočah, v Čobčevi ulici. Starejša brat in sestra sta po smrti mame kakšno leto živela sama, vsak v svojem stanovanju. Kaj se je dogajalo za štirimi stenami te usodne, tragične nedelje, zaenkrat ostaja neznano.

Na Policijski upravi Maribor nadaljujemo z intenzivnim zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah njune smrti, o vseh ugotovitvah bomo obvestili pristojno državno tožilstvo,” pravijo na policiji.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: