Skupina najstnikov preskakovala železniške vagone, enega stresla elektrika

Beograd – Za skupino najstnikov se je svojevrsten izziv preskakovanja železniških vagonov v Železniku v okolici Beograda sprevrgel v dramo.

Po poročanju srbskega portala Telegraf.rs je 18-letnega moškega stresla elektrika medtem, ko je preskakoval železniške vagone. 18-letnih se je pri tem hudo telesno poškodoval, a na srečo preživel.

Do nesreče je prišlo v kraju Železnik, nedaleč od srbske prestolnice. Na pomoč je takoj prihitela reševalna služba, ki je najstnika odpeljala v bolnišnico na zdravljenje.

Kot poroča srbski portal, je skupina treh najstnikov preizkušala svojo srečo, ko se je svojevrsten izziv spremenil v pravo dramo, borbo za življenje.

vlak železnica
Simbolična fotografija. Foto: pixabay
Oglasi

Najstnika je po električnem udaru vrglo z vagona

Najstnik, ki ga je med skakanjem z vagona na vagon stresla elektrika se je po vsej verjetnosti dotaknil visoko napetostne električne žice, ki je namenjena vlakom. Do dejanskega stika z električno žico pravzaprav naj ne bi prišlo, saj je bila napetost izredno visoka. Je pa najstnika v nesreči odbilo z vagona, da je padel po tleh in utrpel hude poškodbe.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: