Leto 2018 je bilo za marsikoga tudi prelomno, saj se je kar nekaj slovenskih zvezdnikov odločilo za usodni DA. Mi smo izbrali nekaj prelepih slovenskih porok in njihove fotografije.

V Sloveniji je bila ena najbolj odmevnih porok poroka nekdanje manekenke in pevke ter blogerke Sanje Grohar. Ta se je kljub temu, da živi v Londonu odločila za poroko v Sloveniji. In marsikdo je opazil njeno razkošno in prekrasno poročno obleko. V njej je bila videti naravnost božansko.

Ena lepših porok je bila tudi seveda poroka v Goriških brdih, kjer se je poročil plesalec Miha Vodičar s svojo izbranko Kristino. Poroka je bila videti res pravljično.

Prav tako je pred oltar skočila nekdanja manekenka in blogerka Lara Koren. Lara je med drugim dobila morje pohval, saj je na svoji poroki zares blestela. Sami smo mnenja, da je šlo zares za eno najlepših porok pri nas.

Vse je s svojo poroko presenetila tudi manekenka Karin Škufca. Ta se je poročila na skivaj, novica pa je v javnost prišla šele po poroki.

Naša priljubljena pevka Darja Gajšek je novico o poroki oznanila šele s fotografijami na svojem Instagramu in ob tem zapisala: Dan najlepših sanj.

Slovenski biatlonec Jakov Fak je svoj usodni da izrekel v čudovitem okolišu Brda pri Kranju.

Košarkar Žiga Dimec pa se je poročil z blogerko Adrijano Brečko, s katero pričakujeta že drugega otroka.

Na sanjskem otoku v Afriki se je v začetku leta 2018 poročila tudi naša odlična judoistka Urška Žolnir z nekdanjim kašarkarjem Matejem Jugovarjem.

Na rajskem otoku Boracay sta se poročila glasbenik Zvone Tomac in nekdanja pevka in plesna koreografinja in učiteljica Natka Geržina.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: