Po seksu: Bik je lačen, rak razmišlja o poroki, devica o tuširanju

Vsako astrološko znamenje ima določene značilnosti tudi v spolnem odnosu. Kako se izkaže določeno znamenje in kaj je prvo na kaj pomisli po seksu?

Oglasi

Oven: »Dajva še enkrat!«

Ovni so polni spolne moči in od partnerja pričakujejo, da je brez zadržkov, da rad eksperimentira in da je vzdržljiv v postelji. V seksu radi prevladujejo, predigra jim ni zelo pomembna. Po končanem seksu so pripravljeni na novo “rundo”.

Bik: »Lačen sem, greva nekaj pojesti?«

Pripadniki tega znamenja v seksu vedo, česar si želijo in tega jih ni sram pokazati. Za njih zagotovo niso primerni ljubimci, ki so neizkušeni in plašni, čeprav so sami zadržani pri prvem odnosu, vendar samo zato, da vidijo s kom imajo opravka. Po seksu najprej pomislijo na hrano.

Dvojček: »Kje je daljinec?«

Osebe rojene v znamenju dvojčka so zelo spretni ljubimci. Pri zvezi jim seks ni tista zadeva, ki je pomembna, da se zveza obdrži. V postelji znajo biti zelo zanimivi. Imajo različne fetiše in so zelo perverzni. Po seksu bodo sproščeni, njihova dodatna zabava pa je zagotovo tudi televizija.

Rak: »Kaj meniš o poroki?«

Čeprav delujejo skromno, so zelo čustveni partnerji, kisi  v seksu želijo veliko dotikov in dobre predigre. Ko odnos privede do spolnosti,  se v njih pojavijo globoka čustva, zato jih zanima, ali njihov partner do njih čuti enako.

Lev: »Ali nisem super?«

Levi so v postelji zelo divji, njihov seks je le redko nežen in počasen. Vedno so pripravljeni za akcijo, saj seks naravnost obožujejo. Po spolnem odnosu, pa pogosto preverijo kaj njihov partner meni o njihovih spretnostih v postelji.

Devica: »Grem se stuširati!«

Device so tudi v spolnosti perfekcionistke, želijo dolgo in razburljivo predigro, seks in obvezno »cartanje« po odnosu. Prav tako imajo rade seksualne fantazije in perverzije, čeprav jim tega na prvi videz ne bi pripisali. Po seksu pa obvezno sledi tuširanje.

Tehtnica: »Meni je bilo super, pa tebi?«

Osebe rojene v znamenju tehtnice, so pravi mojstri v zapeljevanju, v seksu imajo veliko želj in fantazij, ki pa jih dolgo skrivajo pred partnerjem. Predigra jim je zelo pomembna, zato želijo, da to spoštujejo tudi njihovi partnerji in dajo vse od sebe.

Škorpijon: »Želiš, da te odvežem?«

Škorpijoni so k seksu nagnjeni bolj kot katerokoli drugo znamenje zodiaka. Njihov znak je postal tako rekoč sinonim za močen libido. Najpomembnejše jim je, da seks ne postane le rutina, zato nenehno spreminjajo lokacijo ljubljenja, prav tako pa v postelji preizkušajo nove ideje.

Strelec: »Jaz te bom poklical..«

Strelci seks jemljejo kot dobro zabavo in nepogrešljivo začimbo življenja, saj ga naravnost obožujejo. Niso sramežljivi, znano je tudi, da so v prednosti glede na število spolnih partnerjev, ki so jih imeli v preteklosti v primerjavi z drugimi znamenji.

Kozorog: »Imaš vizitko, kako se bova spet našla?«

Ta znak je za mnoge veliko presenečenje v postelji, saj tam pade njihova maska – zadržanost. So zelo strastni ljubimci, vendar pod pogojem, da je tudi njihov partner takšen. V postelji so velikokrat razočarani. Čeprav je seks z njimi strasten, pa je pogovor, ki sledi po ljubljenju čisto drugačen.

Vodnar: »Poskusiva sedaj v postelji?«

Pri vodnarjih obstaja bistvena razlika v pristopu do seksa, odvisno je od tega ali gre za seks za eno noč ali s partnerjem, ki ga resnično ljubijo. Uživajo sicer v obeh, a s stalnim partnerjem bodo veliko bol perverzni, prav tako se jim ne bo problem ljubiti na nobeni lokaciji.

Ribe: »Kako ti je že ime?«

Čeprav ribe včasih izgledajo sramežljive, takšne zagotovo niso v postelji. Kot ljubimci dajo vse od sebe, da zadovoljijo partnerja, a isto pričakujejo v zameno. Avanture jim niso neznane, saj lahko s osebo, ki jih vizualno privlači hitro končajo v postelji, čeprav je ne poznajo.

Vir: Maribor24.si

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: