NASVET: Zakaj bi morali biti prvih 90 dni brez spolnih odnosov

Poletje je čas, ko smo bolj sproščeni in odprti za nova poznanstva. Številni, ki si iščejo nove partnerje pa morajo biti zato toliko previdnejši. Pri poletnih romancah, se namreč lahko nalezete problemov partnerja. Ženska v določenem časovnem intervalu prevzame energijo moškega, s katerim je imela spolni odnos, jo zadržuje, shranjuje in nosi v sebi kar 7 let. S tem je nase na energetskem nivoju prenesla tudi težave, kot so alkoholizem, suicidnost, bankrot, neplodnost … Ko pride v njeno življenje naslednji moški, prevzame nase vso energijo, ki je ostala v ženski.

Pravi odnos je treba dati na preizkušnjo za vsaj 90 dni. V tem času moški začuti žensko. On gleda z očmi in najprej pomisli na seks, potem se zanima za njeno osebnost in šele nazadnje se poglobi v njeno dušo, njen intelekt. Ženska pa pri moškemu najprej zazna njegovo intelektualnost, potem dušo in šele nato pride na vrsto seks. Da bi si ona zaželela spolnosti, se mora on navezati nanj.
Če se zgodi enovečerna romanca, to ni nič osebnega, saj nimata časa za navezavo. Torej moški dojema žensko od spodaj navzgor, ženska pa moškega od zgoraj navzdol – da bi bil njun odnos lahko kvaliteten, mora za miniti 90 dni brez seksa, pravi priznana energetska terapevtka Elena Sofia Seničar.
Foto: osebni arhiv

Jasno si moramo povedati, kaj si od bodočega partnerja želimo

Elena Sofia Seničar iz biopolja posameznika razbere vzrok bolezni in z Energetskim uglaševanjem telesa ponovno zažene telo človeka – kot trdi disk v računalniku, ki potem deluje z večjo močjo. V njeni prisotnosti se energije prenašajo tudi na fizično telo. Pri terapiji lahko dobimo dostop do 20-25 % življenjske energije. Učinki so po izkušnjah strank izjemni.
Elena Sofia Seničar je tudi avtorica knjige Zavedanje je moč.

Zakaj so terapije Energetskega uglaševanja telesa pomembne?

Gre za terapijo, podkrepljeno z zvočnim zapisom, ki je dodan, da bi se človek lažje poglobil vase in se ne osredotočal na zvoke iz okolice. Popolnoma se prepusti, da lahko Elena Sofia dela na matrici njegovega mentalnega telesa, ki vpliva na fizično telo. Človek leži in začuti pretok energije, ki jo zazna kot mravljinčenje po telesu ali občutek akupunkture (kot da ga nekdo prebada), začuti, kako se mu prek mentalnega telesa odpira kronska čakra, in po celem telesu steče močan energetski tok. Nekateri imajo občutek lebdenja, kroženja energije po telesu, drugi vidijo barve, dogodke iz življenja, začutijo pleksus, srčno čakro, včasih pa tudi zaspijo.

Sproži se čiščenje organizma. Najpogostejša reakcija je rahli glavobol. Zavedati se moramo, da ima vsak človek svojo matrico in pri njenem naravnavanju lahko nekateri prek glavobola pridobijo občutljivost na magnetno biopolje Zemlje, drugi so lahko kak dan živčno napeti, nestrpni. Včasih se pojavi mehko blato, ki ga povzroči čiščenje jeter, urin ima drugačen vonj zaradi čiščenja ledvic, občasno se pojavi tudi srbenje kože …
Vse te reakcije pomenijo, da išče negativna energija, ki se je v telesu nabirala več let, izhod iz njega. S terapijo Energetsko uglaševanje telesa spodbudim možgane, da skenirajo telo in ugotovijo, v katerem organu je nepravilen pretok energije, ter tja pošljejo energijo.
Facebook komentarji
Delite s prijatelji: