Med prepirom streljal in pobegnil

Iz PU Maribor so sporočili, da so bili danes ponoči obveščeni, da je prišlo do prepira v katerem je bilo uporabljeno strelno orožje, so zapisali na portalu Maribor24.si.

Foto: pixabay.com, Slika je simbolična

Iz PU Maribor so sporočili, da so bili danes ponoči obveščeni, da je prišlo do prepira v katerem je bilo uporabljeno strelno orožje: “Danes, 9. 2. 2017, ob 1.25 je bila policija na telefonsko številko 113 obveščena, da je v zasebnem prostoru na območju PP Ptuj prišlo do prepira, med katerim je bilo uporabljeno strelno orožje. Med napadom ni bil nihče poškodovan, storilec pa je s kraja zbežal.”

Policisti in kriminalisti trenutno izvajajo ogled kraja dejanja. Aktivnosti so sedaj usmerjene v zbiranje obvestil in zavarovanje dokazov za utemeljitev suma, da je bilo storjeno kaznivo dejanje zoper življenje in telo, še pojasnjujejo na PU Maribor.

Oboroženega osumljenca našli in pridržali

Od storitve dejanja naprej so bile aktivnosti policije usmerjene v prijetje oboroženega osumljenca. Ob tem so uporabili tudi policijski helikopter. Mariborski kriminalisti so uspeli, še vedno oboroženega osumljenca, danes okoli 11. ure prijeti na območju PP Podlehnik. Na podlagi določil Zakona o kazenskem postopku so ga tudi pridržali.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: