INTERVJU: Elena Seničar – Doživela sem že lakoto, vojno in klinično smrt!

 “Bilo je obdobje, ko sem bila lačna, ko nisem imela za jest, ko sem morala popiti 2 dcl vode, da sem imela občutek, da imam nekaj v želodcu.”, nam je zaupala zdaj priznana energetska intuitivna terapevtka Elena Sofia Seničar, ki je za naš portal razkrila nekaj podrobnosti iz njene res težke življenjske poti.

Kako ste prišli do spoznanja, da imate tisto “nekaj več”, da ste energetska intuitivna terapevtka?
Jaz sem drugače čisto navadna ženska. Tako sem navadna kot H2O. 🙂 Jaz se nisem izobraževala v nobeni šoli, znanja nisem podedovala. Bil je tragičen dogodek v moji preteklosti, ki mi je sprememnil pogled na to kdo in kaj smo mi, kaj je energija, kaj je Bog, kakšen je naš odnos do narave. Doživela sem več spontanih splavov v visoki nosečnosti, po zapletu sem tudi klinično umrla in se vrnila nazaj na Zemljo. V trenutku, ko sem odprla oči sem se začela zavedat, da se je okoli mene odprl nek drugi svet. Od začetka sem mislila, da sem zadeta od narkoze, da se mi blede. Razum govori eno, vidiš nekaj drugega. Potem sem skozi dogodke, potrditve postopoma uvidela, da imam videnja, da imam veliko energije …
Vas okolica razume in ali razumejo, kaj je vaše poslanstvo?
Okolica ima neko strahospoštovanje do mene. Na začetku seveda ni bilo lahko, niso me sprejemali, tudi sama sem se morala navaditi na svoje “nove sposobnosti”, ki so me neštetokrat spravljale v zmedo … Mislim, da danes okolica in ljudje okoli mene čedalje bolj razumejo, kakšne so moje sposobnosti in kako lahko z njimi pomagam, torej me tudi vsak dan bolj sprejemajo.
Kako komentirate tiste ljudi, ki vam ves čas mečejo polena pod noge in kako prepričate skeptike?
V svojem življenju sem doživela že toliko vsega (boj za preživetje otroka, klinična smrt, vojna, lakota …), da me ljudje, ki mi mečejo polena pod noge, sploh ne ganejo. To ne pomeni, da me kakšna stvar ne prizadane, ampak ko človek doživi določene stvari, potem vidi, kako nesmiselno je izgubljati energijo s takšnimi zadevami. O vsem tem pišem tudi v svoji novi knjigi “Zavedanje je moč.” Skeptike VEDNO prepričam s tem, ko jim povem stvari, ki jih razberem iz njihovega biopolja in so pravilne, ali ko jim dam napoved, usmeritve za naprej in mi potem sporočajo, da se je vse uresničilo. Poleg tega sem bila povabljena tudi na inštitut Bion, kjer so izmerili delovanje mojih energij in kjer sem pridobila tudi njihov certifikat.
Vas kdaj zaboli, ko kdo reče, da “nakladate”?
Kot sem že omenila, seveda me zaboli, tudi jaz sem samo človek, mama in žena in imam čustva. Ni mi bilo lahko ob prihodu v Slovenijo in veliko sem dala skozi, da sem dosegla to kar danes sem. S pridobljenimi sposobnostmi pa zraven nisem dobila navodil za uporabo, kar pomeni, da sem veliko časa ter energije vložila v to, da sem se jih tudi naučila in da so se mi potrdile.
Prav skozi vaše javno oznanjene napovedi dokazujete, da imate prav (zmaga Donalda Trumpa, napoved, da Peter Prevc ne bo več zmagoval kot včasih, … in še veliko drugih zgodb). Je kaj, na kar bi morali ta hip posebej opozoriti Slovence?
Slovence bi opozorila na medsebojne odnose, predvsem na spolne odnose – spolne bolezni, poudarek na virusu HIV že pri mladih, ker se v javnosti ne govori o tem. Da bi bili pozorni v prometu – na ceste, ki trenutno jemljejo največji davek. Da bi bili bolj sočutni en do drugega, da bi izboljšali medsoseske odnose, da bi bili pozorni do starejših ljudi, morda sosedov, ki živijo z nami v bloku, pa sploh ne vemo, kaj se z njimi dogaja …
Za vašo življenjsko zgodbo bi lahko rekli, da ste prišli preko trnja do zvezd. Niste rojena v Sloveniji, a občutek imam, da je postala Slovenija vaš dom. Od kje pravzaprav izvirajo korenine in kaj vas je pripeljalo v to podalpsko deželo?
Absolutno je Slovenija postala moj dom, saj sem si tukaj tudi ustvarila družino, imam podjetje … Rada imam to našo državo, resnično! Jaz prihajam iz Moldavije, mama je bila Avstrijka, oče je bil židovslega porekla, hodila sem v rusko šolo, po nacionalnosti sem Ukrajinka, državljanstvo imam slovensko, tako da sem pravi špricer (mešanica) vsega. 🙂 V Slovenijo sem prišla zaradi moje prve hčerke, ki naj bi imela okvaro ledvic. Podrobno o vsem tem sem napisala v svoji knjigi – polovica knjige je avtobiografija, kjer odprto in iskreno spregovorim o življenju v Moldaviji, vojni, lakoti, borbi za preživetje moje prve hčerke, prihod v Slovenijo do danes, ko sem postala priznana energetska intuitivna terapevtka.
Kdaj je bilo za vas najtežje obdobje v življenju (Zakaj?) in glede na to, da ste se pobrala močnejša, kakšen je vaš nasvet ljudem?
Bilo je obdobje, ko sem bila lačna, ko nisem imela za jest, ko sem morala popiti 2 dcl vode, da sem imela občutek, da imam nekaj v želodcu. Prvi razlog je bila vojna, ki sem jo doživela. Drugi razlog je bil moj prihod v Slovenijo, ko nisem imela denarja za hrano. Večkrat sem stala pred izložbami s hrano in si ogledovala dobrote, potem pa odšla domov, popila kozarec vode in si zamišljala, da sem pojedla te dobrote, ki sem jih videla v izložbi. Moj nasvet ljudem je, da NIKOLI ne smemo obupati, saj za dežjem vedno posije sonce. Tako kot pravi napis v moji pisarni “Včasih je treba iti čez pekel, da bi prišel do nebes.” (Dean Karnazes). Sama bi k temu še dodala, da pekel traja toliko časa, kolikor mi sami to dopustimo.
Je bila predstavitev vaše življenjske zgodbe povod za pisanje knjige, ali želja ljudem odpreti oči?
V moji knjigi “Zavedanje je moč” sem želela ljudem predstaviti mojo življenjsko zgodbo, da bodo videli, spoznali, da sem popolnoma povprečna, navadna ženska, mati in žena. Da je bila tudi moja pot zelo trnova in da sama zelo dobro vem, kako se ljudje, ki danes prihajajo k meni na posvete ali terapije, počutijo, ker sem tudi sama šla čez veliko ovir. Prav tako pa sem želela z bralci deliti uvide in videnja, ki sem jih deležna o delovanju človeka, energij, našega materialnega sveta. Želim si, da ljudje vzamejo mojo knjigo kot neke vrste priročnik, vsakič ko se znajdejo v težkih situacijah, ko ne najdejo izhoda ali, ko jim manjka energije, saj knjiga razkriva veliko zanimivih nasvetov, prav tako pa je energetsko zelo močna. V knjigi so tudi zelo, zelo energetsko močne slike slikarja Božidarja A. Koleriča, njegova zelo posebna slika, ki jo je naslikal zame pa krasi tudi naslovnico knjige. Komentarje bralcev, ki so prebrali mojo knjigo si lahko pogledate tudi na moji spletni strani www.elenasenicar.si.
Kje je mogoče knjigo kupiti?
Knjigo je možno naročiti samo preko moje spletne strani www.elenasenicar.si ali preko našega e-mail naslova [email protected], Rada pa bi rekla še nekaj. Dragi bralci, HVALA vam preprosto ker ste! Naj vam bo svet lep! Rada vas imam, vaša Elena Sofia Seničar, Intuitivna energetska terapevtka, svetovanje, medij.
Facebook komentarji
Delite s prijatelji: