Martina Majerle za snemanje spota odšla na Kvarner

Najlepša Slovenka med Hrvaticami Martina Majerle, ki smo jo dodobra spoznali v lanskoletni sezoni oddaje Znan obraz ima svoj glas, je v jesen zakorakala z novim glasbenim izdelkom.

Pevka Martina Majerle predstavlja videospot za njeno novo skladbo »Stori malo mesta za me«, ki je na priznanem festivalu Čansonfest, v hrvaškem Kastavu, prejela nagrado za najboljše besedilo.

»Videospot za skladbo “Stori malo mesta za me” smo posneli na prekrasen oktobrski dan, na prekrasnem opatijskem sprehajališču. Že sprehod tam je bil vedno posebno doživetje. Velik del samega videospota smo posneli tudi v čudovitih okoliških parkih, vsekakor pa ne smem pozabiti na pozabljeno, a skrivnostno vilo Amalia in na dvorano Circolo.

Dvorano nam je prijazno odstopila italijanska skupnost z Reke. Prav tam so nastali krasni kadri in nastal je izdelek, na katerega sem resnično ponosna,« z neustavljivim nasmehom še pove vedno nasmejana Martina Majerle. Martina še dodaja, da je pri tem videospotu sodelovala z vrhunsko produkcijsko ekipo iz Zagreba.

Martina Majerle
Foto: Tin Majnarić

Znan obraz ima svoj glas: Tako zelo vesela sem za to izkušnjo!

Martinini spomini na oddajo Znan obraz ima svoj glas so še vedno živi. »Takrat sem veliko časa preživela v avtu, na relaciji Opatija – Ljubljana – Opatija, ampak sem tako zelo vesela za to izkušnjo. Veliko mi pomenijo ta nova prijateljstva. Dobila sem tudi res prijetne odzive slovenskega občinstva in hvaležna sem tudi za to, da je POP TV našel mojo slovensko družino. Trenutno se po radijskih postajah še vedno vrti skladba Koliba iz bambusa, kjer sem kot gostja nastopila na plošči Dareta Kauriča. Se pa zelo veselim vseh prihajajočih samostojnih projektov – tudi tistih v slovenskem jeziku,« še skrivnostno namigne plavolaska.

Martina Majerle
Foto: Tin Majnarić

Pevka Martina Majerle je ponosna na svojo ekipo

Za filmski videospot, ki je nastal v kraljici Kvarnerja, sosednji Opatiji, je zaslužen režiser Tin Majnarić. Svoje znanje so prispevali tudi mojster luči Vjekoslav Palinić in vrhunska montažerka Ivana Majnarić.

»Skladba Stori malo mesta za me je romantična in čutna skladba. Zato sem si želela, da tudi videospot zadiha v tem duhu. K snemanju sem povabila svoje glasbene prijatelje in skupaj smo pričarali pravo malo čarovnijo. Dino Ivelja je zaigral na kontrabas, Boris Popov na tolkalih, Aleksandar Valenčić pa je pritiskal po črno-belih tipkah,« še pove Martina. Pevka je z Valenčićem sodelovala že pred skoraj petnajstimi leti. Slednji je napisal slovensko evrovizijsko skladbo Love Symphony, skupaj z Andrejem Babićem. Svojevrstna evrovizijska rekorderka pa prav letos praznuje svojih prvih dvajset let Pesmi Evrovizije. Na tem odru je prvič stala že leta 2003, z odlično Claudio Beni.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: