Po uspešnem poletju in prejeti nagradi za najboljšo glasbo na letošnjih Melodijah morja in sonca, ter seriji poletnih koncertov, skupina Bomb Shell navdušuje svoje oboževalce s svežo skladbo z naslovom “Sever”.

Skrbno pripravljena pesem, za hladnejše mesece, ki so pred nami, ne prinaša le dodelanega, a prepoznavnega zvoka talentirane peterice. Predstavlja tudi močno simboliko želja in sanj, ki pogosto ostanejo nedosežene zaradi pomanjkanja poguma ali strahu.

Besedilo, ki ga je napisala pevka Petra Zore, v sebi nosi sporočilo spodbude, ki naj bi poslušalcem vlilo pogum za uresničitev lastnih ciljev. »Sever je simbolika za želje, sanje, h katerim strmimo, a si jih ne upamo uresničiti ali pa nam zanje zmanjka poguma. Zato naj bo Sever tista melodija, ki ti vliva moč za uresničitev svojih ciljev,« nam je zaupala simpatična Petra Zore. Petra svojega navdušenja nad novo pesmijo ni mogla skriti. Glasbo za skladbo Sever so skupaj ustvarili Petra Zore in člani skupine Bomb Shell, medtem ko je aranžma prispeval bobnar in vodja zasedbe, Brane Štubljar ml.

Petra Zore Sever
Foto: Tomi Rihtar

Skupina Bomb Shell se pripravlja na nove koncerte

Skladbo Sever člani zasedbe Bomb Shell podarjajo v poslušanje kot novo mojstrovino v svojem glasbenem ustvarjanju. Seveda pod vodstvom Brane Štubljarja ml. Vrhunski miks je prispeval Simon Jovanovič iz Studia Evolucija, zato je skladba postala edinstvena glasbena poslastica. Skladbo ob izidu podpira unikatna vizualna animacija. Slednjo je ustvaril edinstveni Tomi Rihtar.

Svojo bilanco zasedba Bomb Shell letošnje leto zaključuje več kot pozitivno. Predstavili so svoj drugi album Tri leta kasneje. Osvojili prestižno nagrado za najboljšo glasbo na Melodijah morja in sonca, osvojili srca poslušalcev s široko paleto koncertov po celotni Sloveniji. Ob tem pa v zadnji mesec leta pa člani zasedbe vstopajo suvereno, saj 14. decembra pripravljajo pravo koncertno doživetje v Zorica Baru, v središču naše prestolnice. Tam bodo, poleg svojih uspešnic, ekskluzivno predstavili tudi nekaj novega glasbenega materiala, ki bo kmalu ugledal luč sveta.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: