Lucija Sajevec postala Mlada managerka 2019

Lucija Sajevec, direktorica družbe AMZS je prejela nagrado Mlada managerka 2019 s strani Združenja Manager. Na gala dogodku se je letos zbralo preko 500 managerjev in managerk.

Lucija Sajevec AMZS
Foto: Andraž Kobe, Združenje Manager

Prestižna slovenska managerska nagrada v ženske roke

Lucija Sajevec je direktorica družbe AMZS od leta 2014. »Naša zgodba je zgodba 110-letnega poslanstva. Zdaj je čas, da stopimo na pot sodobne mobilnosti, trajnostno naravnani kot integrator mobilnosti. Večkrat omenim, da se velikokrat peljemo od točke A do točke B vsak v svojem avtomobilu. Zmagali bomo takrat, ko se bomo peljali vsi v skupnem avtobusu proti skupnemu cilju,« je ob prejemu priznanja v spremstvu ožje ekipe na odru izpostavila Sajevec.

Zbrane je nagovoril tudi predsednik Vlade RS Marjan Šarec. Pozval je k delovanju, ki vodi v uspehe. Minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Počivalšek ter minister za finance dr. Andrej Bertoncelj pa sta izpostavila izzive s preobremenjenostjo dela in pomanjkanja domačih kadrov.

Preberite tudi: Vinjeta za nagrado? Preverite, kdo mora plačati akontacijo dohodnine! 

Marjan Šarec
Zbrane je nagovoril tudi predsednik Vlade RS Marjan Šarec. Foto: Andraž Kobe, Združenje Manager

Priznanje za življenjsko delo prejel Jože Mermal – BTC

Prejemnik letošnje nagrade za življenjsko delo je postal Jože Mermal, predsednik upravnega odbora družbe BTC. Mermalu je združenje podelilo priznanje za življenjsko delo na področju managementa, priznanji Artemida pa Martini Perharič, direktorici podjetja Medis, ter Melanie Seier Larsen, izvršni direktorici in partnerici v družbi Boston Consulting Group (BCG).

Jože Mermal BTC
Foto: Andraž Kobe, Združenje Manager

Jože Mermal je ob prejemu priznanja povedal: »BTC je vedno nedokončana zgodba, vedno bo tekla naprej. In to je smisel življenja, tudi gospodarskega. Pokazati moramo, da smo sodobna države, ne samo socialna. Premalo se pogovarjamo o učinkovitosti, ki – če je skupna – prinaša tudi rezultate,« je v nagovoru zbranim še dejal Mermal.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •