Kdo so slovenski izvajalci, ki bodo nastopili na CMC festivalu 2020 v Vodicah?

Če se do zadnjega ni vedelo ali bodo lahko festivali ali ne, je zdaj v javnost prišla uradna informacija. Festival CMC bo! In nastopili bodo tudi številni slovenski glasbeni izvajalci.

CMC glasbeni festival se bo odvijal četrtega in petega septembra 2020 v Vodicah.  Festival velja za enega večjih glasbenih dogodkov na Hrvaškem. Vsako leto organizatorji privabijo zelo veliko hrvaških glasbenih navdušencev. Izjemno popularen pa je CMC festival tudi med Slovenci. To je po vsej verjetnosti tudi eden od razlogov, da je medijski pokrovitelj hrvaškega glasbenega festivala eden največjih radijev v Sloveniji.
 
CMC-festival_AndrejSmolić
Foto: CMC festival

Nastopili bodo številni slovenski glasbeniki

Na festivalu vsako leto zasledimo številne slovenske glasbene izvajalce. Tudi letos bo temu tako, saj so na seznamu tudi nekatera zelo znana slovenska glasbena imena.

Na festivalu CMC bodo tako letos nastopili Luka Basi, Nika Zorjan, Ines Erbus, Werner in Nina Donelli. Nastopile bodo tudi Učiteljice, pri katerih igra in poje naša slovenka Ana Vurcer.

Poleg naših slovenskih izvajalcev pa je moč opaziti nekatera zanimiva imena, med katerimi je tudi Petar Dragojević, nečak pokojnega Oliverja Dragojevića. Ponovno se na oder glasbenega festivala vračata Domenica in Lidija Bačić, znana pod umetniškim imenom Lille. Ostali izvajalci, ki se bodo predstavili pa so še: Neda Ukraden, Antonija Šola, Ivana Kovač, Colonia, Mia in Frajle, Maya Sar, Meri Andraković, Magazin, Aleksandra Radovič, Alen Nižetić, Almas Smajlović, Ammara Mistrić, Cecilija, DavorBorno, DinoPetrić, DraženZečić, EdiŠegota in MislavBiočina, IvanZak, JasminStavros, JureLubina, Koktelsi, Ljubavnici, Mejaši, Mile Perkov, Mladen Grdović, Opća Opasnost, Sandro Bastiančić in Nikolina Tomljanović, TarapanaBand, Trimušketira, Triogušt, VladimirKočišZec, Vlado Janevski, ZlatkoPejaković, ŽeljkoBebek in ŽeljkoKrušlin ter Latino.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: