Kateri fetiš bi morali uresničiti, glede na znamenje horoskopa?

Ne veste kakšna popestritev v postelji bi bila prava? Odgovor poznajo zvezde, so zapisali na spletnem portalu Maribor24.si.

Foto: pixabay.com

Oven

Ovnom diši vam avtoriteta, zato je najboljša predigra začinjena z malo grobosti, ki se prelije tudi v osrednji akt. Le o mejah so poprej dogovorite.

Bik

Za bike najbolj deluje “fizično” – vid, vonj, zvok, dotik in okus jih spodbudijo bolj kot pa katerakoli podoba iz sanj. Osredotočenje na partnerjevo telo je zato tisto pravo.

Dvojčka

Za popolno sprostitev je potrebno veliko domišljije. Idealno je igranje vlog, uvertura v predigro – nekaj, kaj vključuje element poslušnosti.

Rak

Užitki, ki vključujejo usta, so del spolnosti in ne fetiš. Vendar pa bi seks, ki bi temeljil izključno na tej prvini, krepko podžgal strasti. Kjerkoli že. Trikov je malo morje, le poizkusiti jih je treba.

Lev

Njim najbolj ustreza podrejena vloga, a se lahko prepustijo le partnerju, ki dobro ve, o čem fantazirajo.

Devica

Ročne spretnosti so tiste, ki najbolje zaigrajo na strune devic. Če je nekdo spreten z rokami, bi to veljalo izkoristiti tudi v spalnici. Le da namesto z orodjem z igračkami. Več kot jih je, bolje.

Foto: pixabay.com

Tehtnica

Tehtnice iščejo partnerje z umetniškimi geni in primerno občutljivimi. Poglobljena intimnost je torej tista, ki jih popelje v svet globljih občutkov. Pero, žamet ali svila v stiku s kožo odpre marsikatera vrata.

Škorpijon

Če so intenzivni povsod drugod, so takšni tudi v postelji. Teknejo jim partnerji, ki se posvečajo svojemu početju. Igra “vroče-hladno” jim omogoča, da raziščejo vse skrajnosti. Kocke ledu in vosek, a le previdno.

Strelec

Avanture, telesna aktivnost in zvrhana mera izkušenj – za strelce je svet poln privlačnih krajev za vroče trenutke.

Kozorog

Povzpetniški kot so jim prijajo igrice dominacije in podrejanja. Radi narekujejo pravila igre, seveda pa morajo biti v zadovoljstvo vsem vpletenim.

Vodnar

Ni jih strah iti, kamor si drugi ne upajo, tabujev ne poznajo. Gumijasti predmeti in oprema so zato prava izbira. Nošenje takšne oprave daje vtis golote, četudi ste oblečeni od glave do pet.

Ribi

Njihova domišljija je brez primere. Zlahka se preobrazijo v nekoga drugega – najbolj primerne so vloge, ki jim dvigujejo temperaturo.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: