Kataya: Razmišljanje o svoji smrti

Pevka Kataya pravi, da je že kar nekaj časa ogromno vedeževalcev, astrologov in različnih duhovnih vodičev in mojstrov napovedovalo leto 2020 kot prelomno. Nihče pa ni rekel, da bo tako radikalno. Kaj se dogaja?

Pogovarjali smo se s Katayo, ki sicer odšteva zadnje dni do izida njenega knjižnega prvenca z naslovom Vrnitev k sebi. Pevka, vsestranska umetnica in po novem še pisateljica pravi, da se letošnje leto zdi kot leto čistke energij, odnosov, služb, stanovanjskih problemov. V letu, ki se je začelo in se končuje s svetovno epidemijo smo bili prisiljeni ostati za vrati svojih domov. Drug z drugim ter sami s sabo. Vrnili smo se k sebi.

Pevka Kataya tik pred izidom knjižnega prvenca

Vrnitev k sebi je naslov knjižnega prvenca pevke, sinhronizatorke in odlične imitatorke. Kataya je tudi nesojena plesalka v letošnji odpovedani oddaji Zvezde plešejo in po novem tudi pisateljica. Katjo Ajster vsi pravzaprav bolje poznamo pod umetniškim imenom Kataya.
 
kataya vrnitev k sebi
Foto: osebni arhiv Kataya

Kataya pravi, da vas bo knjiga Vrnitev k sebi ujezila

Knjiga, za katero Kataya obljublja, da vas bo najprej ujezila, potem pa osvobodila, izide v prihodnjih dneh. Vsebovala bo denimo vaje za krepitev intuicije. Poleg tega boste spoznali, kako se sprejeti v celoti, kako se spopasti s svojo temačnostjo, katero v sebi nosimo vsi. Prav tako boste dobili nasvete zakaj je potrebno razmišljati o svoji smrti in zakaj vam pevka želi bolečine, ne ljubezni. Knjiga vam bo omogočila spoznanje, zakaj je potrebno reči ne. Prejeli pa boste tudi nekaj bele magije in celo kako si napisati samo sugestivni urok.
Po knjigi Kataya napoveduje serijo branih pravljic za otroke, brane meditacije za otroke in odrasle, pomirjevalne tehnike in glasbeno vsebino s katero vas Kataya dvigne na drug nivo vibracij.
Novopečena pisateljica je v knjigi združila intuitivne uvide, ki jih je začela doživljati po tem, ko se je soočila s svojimi demoni v terapijah s svetovno priznano duhovno vodičko Elizabeth April. Slednja ji je pisanje knjige tudi napovedala, z znanjem pridobljenim skozi leta življenjskih izkušenj in analiziranih prebranih vsebin različnih avtorjev s področij kvantne fizike, psihologije in ezoterike.

Knjiga – balzam za duše bralcev

V tem letu tragedij in svetovnih pretresov bo tako lahko knjiga Vrnitev k sebi prava izbira in balzam za duše bralcev, ki so letošnje leto karanten in samoizolacij izkoristili tudi v pozitivnem smislu,  dela na sebi.

Preberite tudi: Elena Sofia Seničar: Iz kome pomagala zbuditi že več ljudi! 

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: