Kako trendovsko opremiti dom? To so stoli letošnje pomladi

Les je zadnjem času še bolj stopil v veljavo, ko govorimo o opremljanju doma. Claro, barski stoli, izdelani v Sloveniji, so tako prava izbira za opremo kuhinjskih otokov.

Kakšne stole uporabiti, če želite trendovsko opremiti dom? 

Ko načrtujemo notranjo opremo, se moramo držati nekaterih pravil – katere dimenzije so primerne za naše omare, koliko je hladilnik oddaljen od kuhalne plošče in kolikšna je primerna višina barskega stola ob določeni višini kuhinjskega pulta.

Primer višine pulta/stola: pri višini kuhinjskega pulta 90 centimetrov je primerna višina stola 65 centimetrov.

Trenutni hit pri opremljanju sodobnih domov je les oz. naravni izgled lesa. Pogosto lastniki novih domov zato za tla uporabijo parket. Tudi pri izboru stolov večina prisega na les, ki se prilega tako modernemu kot bolj retro stilu opremljanja.

claro trendovski barski stoli
Barbara Borko si je za svoje malo stanovanje izbrala Claro barski stol v oreh izvedbi.Foto: Barbara Borko

Skrbno oblikovani barski stoli Claro iz kakovostnega slovenskega lesa

Narava, leseni izdelki in trajnost – tri besede, ki od nekdaj navdihujejo Matejo Kokalj, predano ljubiteljico narave in večnih lesenih izdelkov, oblikovanih s skrbjo in iz kakovostnega slovenskega lesa. Od malih nog ji gozd predstavlja zakladnico idej, vir življenjske energije in optimizma.

Izdelki Claro so izjemno priljubljeni med slovenskimi uporabniki, med katerimi se najde kar nekaj znanih Slovencev.

trendovski barski stoli claro
Foto: Claro.si

Les je zanjo udoben, prijeten na dotik in ob pravilni negi tudi večen in trajnosten material. Navdušenje nad tem vsestranskim materialom je v Mateji vzbudil njen oče, ki je obrtnik. Ob opremljanju lastnega doma pa je spontano zrasla ideja o visokem stolu. Stolu, ki bi predstavljal poseben kos pohištva in bil hkrati tako estetski kot funkcionalen.

Claro barski stol
Foto: Claro.si

S pomočjo brata, lastnika podjetja Inox Kokalj, in očetove ideje se tako danes snujejo v Sloveniji izdelani kosi, ki v vsak dom prinesejo trajnost in eleganco. Podnožje izdelajo v delavnici, leseni del pa pri lokalnih mizarjih iz Gorenjske.

Ali razmišljate o prenovi vašega doma? Za več informacij in naročilo masivnih barskih stolov Claro kliknite tukaj.

Naročnik oglasnega sporočila: Claro, Mateja Kokalj s. p.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: