Jay Bolk predstavlja novo plesno himno

Jay Bolk je tokrat v svojem prepoznavnem glasbenem slogu ustvaril himno letošnje jeseni z naslovom »Z mano pleši lubi«.

Postavni Postojnčan, ki suvereno stopa po svoji samostojni glasbeni poti, je v tem letu postal tudi pravi glasbeni milijonar – nasmehnil se mu je namreč prvi milijon na YouTubu in sicer na videospotu za pesem »Moja mala«, ki je v preteklem letu suvereno kraljevala po različnih slovenskih radijskih postajah.

V videospotu, v katerem nastopajo tudi glasbenikovi prijatelji, je glavno vlogo odigrala prikupna Lara Frič Zavašnik, gre pa za prvi videospot, ki ga je Jay Bolk posnel v svojih domačih krajih – v okolici Postojne. Je med njima morda preskočila tudi kakšna iskrica?

 

»Vesel sem, da sem svoj najnovejši videospot lahko posnel v najlepših kotičkih Postojne in njene okolice. Z Laro sva se na snemanju spota odlično ujela, kemija na snemanju je bila neverjetna in enako lahko rečem tudi za moje prijatelje, ki so nastopili v mojem videospotu – to lahko vidimo tudi na končnem izdelku, kjer je energija resnično pristna,« še pove nasmejani Jay Bolk.

jay bolk
Jay Bolk postal glasbeni milijonar – nasmehnil se mu je namreč prvi milijon na YouTubu in sicer na videospotu za pesem »Moja mala«. Foto: Blaž Lenček
jay bolk in ekipa
Foto: Blaž Lenček
Facebook komentarji
Delite s prijatelji: