Izžrebali smo nagrajence, ki prejmejo Lunin vodnik 2024

V decembru je potekala nagradna igra, v kateri smo izžrebali nagrajence, ki prejmejo Lunin vodnik 2024. Po vzpodbudnem odzivu in velikem številu prijav smo s ponosom izžrebali pet srečnežev, ki bodo prejeli to super nagrado.

Kaj je Lunin vodnik 2024

Lunin vodnik 2024, ki ga je napisala astrologinja Ema Kurent, vam lahko zelo pomaga. Se sprašujete, kako? Gre za eno bolj zanimivih knjig, ki so vam lahko v oporo pri sprejemanju bolj in manj pomembnih odločitev ter pri organizaciji vsakodnevnega življenja.

Astrologinja Ema Kurent nam je v pogovoru pojasnila številne koristne napotke in smernice, kako ga uporabiti v praksi. Kaj vse boste izvedeli v knjigi si lahko preberete tukaj.

“To ni nekaj nadnaravnega. Jaz pravim, po trideset letih preučevanja astrologije, da je to temeljna veda o naravi in o tem, kako deluje naša stvarnost.” – Ema Kurent

Avtorica Ema Kurent sicer pravi: “Lunin vodnik je pripomoček za načrtovanje vsakodnevnih opravil, seveda v letu 2024. Osrednji del knjige je namreč posebne vrste koledar, ki ima za vsak dan in celo vsako uro navedene in obrazložene položaje Lune in planetov, zraven pa besedila, ki bralca usmerjajo v idealna opravila za določene dni in ure. Temelji na predpostavki, da ima čas svojo ‘kakovost’, ki se jo da izmeriti z gibanjem nebesnih teles. Luna je tesno povezana tako s tvorbo vremena kot s tvorbo nevidnih silnic, ki oblikujejo naše počutje in usodo. O tem je težko govoriti, ker gre za način delovanja stvarnosti, ki ga zelo težko razložiti laiku. Zato pravim, uporabljajte vodnik in preverjajte, kako deluje, potem boste verjeli.”

Ema Kurent ne napoveduje dogodkov, kot to počnejo jasnovidci

“Moj nasvet je – preberite vendar, za božjo voljo, Navodila za uporabo!!! So na dveh straneh na začetku knjige in sledita jim še dve strani konkretnih primerov ‘branja’ koledarja”, pravi astrologinja Ema Kurent.

Kdo so nagrajenci?

V naši nagradni igri je bilo več sto sodelujočih, a samo 5 oseb prejme za nagrado Lunin vodnik, ki ga je napisala priznana slovenska astrologinja Ema Kurent. Seznam nagrajencev lahko najdete v članku Nagradna igra – Lunin vodnik 2024 je lahko vaš!

lunin vodnik 2024

 

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: