Nagradna igra – Lunin vodnik 2024 je lahko vaš!

VideoSvet.si decembrska nagradna igra v kateri ste se potegovali za knjigo Lunin vodnik 2024, ki ga je napisala avtorica in astrologinja Ema Kurent, je zaključena.

Seznam nagrajencev, ki prejmejo Lunin vodnik 2024

V tokratni nagradni igri je bila sreča na strani naslednjih sodelujočih:

 • Jožica Pilih
 • Lidija Tratnjek
 • Kraner Tina
 • Marijan Repar
 • Olga Helbing

Gre za eno bolj zanimivih knjig, ki so vam lahko v oporo pri sprejemanju bolj in manj pomembnih odločitev ter pri organizaciji vsakodnevnega življenja. V naši nagradni igri na portalu VideoSvet.si pa bo Lunin vodnik 2024 morda prav vaš. Vse kar morate storiti je, da pravilno odgovorite na spodnje nagradno vprašanje!

Nagradna igra – Kateri okrogli jubilej letos obeležuje Lunin vodnik 2024?

  Kateri okrogli jubilej letos obeležuje Lunin vodnik 2024?

  Ta nagradna igra uporablja varnostno zaščito. S sodelovanjem v nagradni igri se strinjate s pogoji nagradne igre in vpisom v VideoSvet.si mail bazo.
  *Preberite pogoje nagradne igre.

  Potrebujete namig za pravilni odgovor?

  Najdete ga lahko v članku Astrologinja Ema Kurent razkrila, kaj prinaša Lunin vodnik 2024.

  lunin vodnik 2024 ema kurent

  Avtorica Ema Kurent sicer pravi: “Lunin vodnik je pripomoček za načrtovanje vsakodnevnih opravil, seveda v letu 2024. Osrednji del knjige je namreč posebne vrste koledar, ki ima za vsak dan in celo vsako uro navedene in obrazložene položaje Lune in planetov, zraven pa besedila, ki bralca usmerjajo v idealna opravila za določene dni in ure. Temelji na predpostavki, da ima čas svojo ‘kakovost’, ki se jo da izmeriti z gibanjem nebesnih teles. Luna je tesno povezana tako s tvorbo vremena kot s tvorbo nevidnih silnic, ki oblikujejo naše počutje in usodo. O tem je težko govoriti, ker gre za način delovanja stvarnosti, ki ga zelo težko razložiti laiku. Zato pravim, uporabljajte vodnik in preverjajte, kako deluje, potem boste verjeli.”

  ema kurent
  Facebook komentarji
  Delite s prijatelji: