Huda prometna nesreča na avtocesti

Štajerska avtocesta je bila včeraj, 27. novembra, zaradi prometne nesreče več ur zaprta, poroča spletni portal Maribor24.si. Tovornjak se je zaletel na drug tovornjak, ki je bil na odstavnem pasu.

FOTO: PU Celje

Štajerska avtocesta je bila včeraj, 27. novembra, več ur zaprta. Zdaj pa so celjski policisti sporočili podrobnosti: “Včeraj,  nekaj pred 19. uro smo bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila  na  avtocesti,   okoli 100 metrov pred izvozom za Vransko, v smeri proti  Celju.  Na  tovornem  vozilu s priklopnikom, ki je prevažal sojo, je počila notranja pnevmatika. 60 letni voznik je zaradi tega vozilo zaustavil na odstavnem pasu, zlezel pod vozilo in pogledal, kaj se je zgodilo.  Ko je bil  pod  vozilom, je  v zadnji del njegovega  vozila trčil 42-letni voznik drugega tovornega vozila s priklopnikom, ki je imel naložena osebna vozila.”

Pri  tem  je  eno  osebno  vozilo padlo na prehitevalni pas avtoceste in se prevrnilo na bok.  Za nameček se je iz prvega vozila razsula še soja.
Voznik,  ki je bil v času trčenja, zaradi počene pnevmatike pod vozilom, se je  na  srečo le lažje poškodoval. Zaradi odstranjevanja posledic prometne
nesreče in čiščenja vozišča je bila avtocesta na omenjenem odseku, skoraj šest ur zaprta.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: