HIT KOMEDIJA O SPONZORUŠAH SE ZARADI RAZPRODANE PREDSTAVE SELI V VEČJO DVORANO! Na voljo so dodatne vstopnice- pohitite z nakupom!

Igralec in komik Andrija Milošević se po treh razprodanih predstavah o sponzorušah, 5. decembra že četrtič vrača v Slovenijo. Zaradi velikega zanimanja za komedijo je ta iz strani organizatorja že prestavljena v večjo dvorano, na voljo pa je še zadnji kontingent vstopnic, zato pohitite z nakupom!

screen-shot-2016-12-05-at-16-00-58
Andrija Milošević je te dni že v prazničnem vzdušju in pravi, da se obiska Ljubljane že zelo veseli, ker je v tem času vedno krasno okrašena.
Njegovo predstavo si je do zdaj ogledalo že okoli 60.000 ljudi v Avstraliji, Ameriki, Švedski, Švici, Dubaju in v vseh glavnih mestih nekdanje Jugoslavije, nad njo pa so navdušeni tudi v Sloveniji, saj so bile njegove dozdajšnje predstave razprodane le v nekaj dneh. Andrija Miloševič žanje tudi uspehe s komičnim filmom Jesen samuraja, ki je najbolj gledan srbski film leta, Andrija igra v njem biseksualca, v filmu pa se pojavi tudi priljubljen pevec Aca Lukas.

screen-shot-2016-12-05-at-16-01-10
Andrija Milošević je priljubljen igralec, komik in TV voditelj, ki smo ga videli v že več kot 40-ih gledaliških predstavah ter v 18-ih filmih in TV serijah. V Sloveniji je pridobil svojo prepoznavnost z gledališko komedijo Pevaj Brate / Prepevaj Brat ter popularno TV serijo Andrija in Anđelka, ki je do solz nasmejala tudi slovensko občinstvo.

screen-shot-2016-12-05-at-16-01-22
Zgodba predstave o sponzorušah:
Kostadin /Lale je prišel v Beograd poln upanja in pričakovanj. Vendar kot vsak človek, ki je zaljubljen sam vase in v lahko življenje, se tudi on zave, da so leta prehitro minila. Ni dokončal šolanja in vsi njegovi začeti posli so propadli. Lepih deklet je veliko, vendar on v tem trenutku ne potrebuje in ne išče ženske za življenje, želi si žensko, ki ga bo vzdrževala – kakšna bogata … in na takšno tudi naleti … Navdušen je nad mislijo, da je prevaral njo in celotno njeno družino, vendar bogata družina ne bi bila zares bogata, če bi jo uspel prevarati človek kot on … 35 letni Črnogorec, neuspešen študent, neuspešen poslovnež že vse življenje živi na tuj račun. Dokler ima sorodnike si sposoja, dokler so dekleta, živi v upanju in na koncu išče rešitev v zakonu s katero koli bogato neporočeno žensko …
OPOMBA: predstava je v srbskem jeziku

Predstava bo danes, 5.12.2016 ob 20h, Kolosej, BTC

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: