Eva Černe tik pred premiero: Vadim 8 ur na dan!

Premiera novega muzikla Moje pesmi, moje sanje je že tik pred vrati in igralci komaj čakajo, da stopijo na oder. Ena od njih je tudi pevka Eva Černe, ki bo odigrala eno od glavnih vlog.

Foto: Darja Štravs Tisu

Eva, koliko časa ti vzamejo vaje, oziroma povej nam, kako tik pred premiero izgleda tvoj dan?

Eva: “Vaje vzamejo ogromno časa. Glede na to, da imam glavno vlogo in sem večino časa na odru trenutno vadim najmanj 8 ur dnevno. Posebej imamo glasbene vaje z dirigentom in režijske vaje z režiserjem, kjer delamo vsak prizor posebej. Temu pa sledijo še plesne vaje. Kljub temu, da so vaje naporne so vedno polne dobre energije in smeha, saj v razvoju svojih vlog neizmerno uživamo in naša ekipa je sestavljena iz samih nadarjenih pozitivnih ljudi.

Kaj je največji izziv projekta te vloge, ki jo igraš?

Eva: “Največji izziv so plesni koraki. Z Boštjanom Romihom imava kar dolg solo plesni vložek in zaenkrat vidim največji izziv tukaj.:) Iz vaje v vajo sva boljša in verjamem, da bo tudi ta izziv uspešno opravljen:).”

Ko bo premiera za vami bo to šele prvi korak muzikla. Kakšne so želje za naprej? Vsaj 100 ponovitev predstave?

Eva: “Tako je:).”

Foto: Darja Štravs Tisu

Je lik, ki ga igraš kaj podoben tvojemu karakterju?

Eva: “Kakor v katerem prizoru. Kakšne reakcije so mi čisto običajne in lahko črpam iz svojih izkušenj, nekateri prizori na primer kakšni ljubezenski, se pa reakcije kar razlikujejo:).” 

Foto: Darja Štravs Tisu

Se še spomniš, kdaj si prvič gledal-a film Moje pesmi, moje sanje in kako si ga doživela?

Eva: Točno kdaj sem prvič gledala Moje pesmi moje sanje se ne spomnim, vendar vem, da sem bila še zelo zelo majhna. Vem, da smo ga gledali skupaj z družino, zaradi česa je bil film še toliko večje doživetje. Vse se nas je dotaknil in komaj čakam, da ga ljudje doživijo v živo, to bo res nekaj posebnega!”

Pa je že prisotne kaj treme, glede na to, da gre za res obsežen projekt?

Eva: “Zaenkrat se trema še ni pojavila, samo eno nestrpno in veselo pričakovanje premiere. Komaj čakam, da naša stvaritev zaživi na odru. Prepričana sem, da bo čudovito!”

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: