Ema 2020: Voditelj bo Klemen Slakonja!

Ema 2020 je tik pred vrati, Klemen Slakonja pa že v nizkem štartu. Na RTV Slovenija so sporočili, da bo letošnji izbor za pesem Evrovizije vodil nihče drug, kot voditelj, imitator in igralec Klemen Slakonja.

Kot RTV Slovenija obljublja v sporočilu za javnost, bo letošnji glasbeni dogodek zabaven, vznemirljiv, morda tudi navdihujoč. Igralec in komik Klemen Slakonja je ob tem dejal: »Vsaka EMA je zalogaj in vsaka EMA prinaša pričakovanje škandala. Upam, da se bo tudi letos kaj zgodilo. Lotil se jo bomo kot vsakega projekta doslej. Pripravil bom tudi kakšno presenečenje, kakšno, naj za zdaj ostane skrivnost.«

klemen slakonja
Foto: Adrian Pregelj

“EMA 2020 bo na sporedu v soboto, 22. februarja, ob 20.00 uri na TV SLO 1. Nastopilo bo 12 glasbenih izvajalcev, ki se bodo potegovali za karto v Rotterdam.”

Na sobotnim glasbenem večeru EMA 2020 bo tudi letos na sporedu oddaja EMA PRED EMO, ki jo bo vodil Nejc Šmit. Seznam nastopajočih na finalnem večeru lahko najdete na tej povezavi.

Slovenija je po osamosvojitvi svojega predstavnika za pesem Evrovizije poslala 1xBand s pesmijo Tih deževen dan leta 1993, nazadnje pa sta naše barve zastopala Zala Kralj & Gašper Šantl s pesmijo Sebi.

Preberite tudi: Toliko glasov je bilo oddanih v finalu Eme 2019 

Klemen Slakonja je pri gledalcih izjemno priljubljen slovenski voditelj. Poleg svoje televizijske kariere se tako ponaša z vrhunskim imitiranjem številnih svetovnih vplivnežev. Med drugim je imitiral tudi največja svetovna politična voditelja Donalda Trumpa, predsednika Združenih držav Amerike in Vladimirja Putina, predsednika Rusije. 

Klemen Slakonja je imitiral ruskega predsednika Vladimirja Putina
Video posnetek, na katerem Klemen Slakonja imitira ameriškega predsednika Donalda Trumpa je doživel velik medijski odziv po vsem svetu.

Poleg kakovostnih imitacij tujih politikov je Slakonja ustvaril tudi imitacijo slovensko-ameriške prve dame Melanije Trump.

Na 20. podelitvi viktorjev je prejel strokovno nagrado za voditelja zabavne TV-oddaje in viktorja popularnosti po izboru gledalcev za televizijsko osebnost leta.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: