Elena Sofia Seničar: Napoved za leto 2022

Kaj nam prinaša leto 2022 je vprašanje vsakogar izmed nas. Elena Sofia Seničar je tudi letos za nas ekskluzivno razkrila napoved za leto 2022.

Čeprav smo se ravno poslovili od leta negotovosti, prestrašenosti, izgub in težav, je prihajajoča napoved energetske terapevtke Elene Sofie Seničar vsaj nekoliko bolj optimistična, kot bi pričakovali.

Elena Sofia Seničar je energetska terapevtka s priznanjem mednarodnega inštituta Bion o energetskem delovanju na človeka in materijo. Poznana je tako doma kot v svetu po svojih močnih in učinkovitih terapijah Energetsko uglaševanje telesa.

Pred nami je razburljivo politično leto

Pri napovedih nikakor ne moremo mimo politike, pravi Seničarjava in ob tem pove: “Leto 2022 bo vse postavilo na svoje mesto. Bo pa to tudi leto zelo velikih sprememb v politiki. Narod bo namreč vzel pravico v svoje roke.”

Pestro po njenih besedah ne bo samo pri nas. Obeta se rušenje svetovnih vladavin in političnih sistemov. Smo namreč v dobi svetovnih političnih sprememb. Poleg tega bo leto 2022 prineslo veliko atentatov ter poskusov atentatov na politike.

Politiki se bodo ustrašili pritiskov ljudstva. Menim, da se bodo začeli prikupovati narodu, zato bodo črne ovce iskali na nižjih političnih nivojih (npr. pri županih, direktorjih podjetij, …). Prav tako bodo začeli sprejemati nove zakone, ki naj bi bili bolj v prid ljudstvu.

Vlada, ki bo prišla na oblast, bo s tem deležna številnih šokov aktualne vlade. Spet se bo začelo govoriti, da je Slovenija na robu bankrota. Novo sestavljena vlada v začetku tudi ne bo znala voditi države, ampak bodo zato morali postopoma sprejemati zakone, ki ne bodo vsem po godu.

Ženske bodo v politiki veliko bolj aktivne

Elena Sofia Seničar za leto 2022, ki velja za leto volitev napoveduje: “Prihajajo volitve in moram reči, da se nam obeta prva predsednica države. Glede na to, da se ženski možgani razlikujejo od moških, se nam že iz tega zornega kota obetajo zanimive spremembe. Moškim namreč primanjkuje idej. Vse, kar so moški v preteklosti “uničili”, bodo ženske zdaj reševale.”

Ob tem Seničarjeva še dodaja: “Imam tudi občutek, da se bodo številne slovenske ženske združile v samostojno stranko in jo tudi poimenovale na primer “Matere Slovenije”, ali nekaj podobnega, ob tem pa jih bodo združevali predvsem socialni pogledi.”

Novost Elene Sofie Seničar so energetski zvončki. Več na www.elenasenicar.si

Prihaja leto turbolenc in streznitve

V prihodnjem letu bomo po napovedih Elene Sofie Seničar priča tudi številnim hišnim preiskavam. Prav zato bo veliko nasprotujočih si informacij, ki jih bomo slišali v javnosti. Zato bomo na tem področju dobili žrtvena jagnja, saj bodo odgovorni drug drugega izdajali.

Ne morem izključiti niti dejstva, da se zna zgoditi, da bo kateri izmed slovenskih sodnikov izgubil svoj položaj.

Zdravstveni sistem je praktično zrušen

Prav tako, kot je bilo rečeno, da bomo priča atentatom na politike, se bodo ogrožene počutili tudi številni zdravniki. Ne morem izključiti možnosti, da bomo tako kot na letališčih, detektorjem kovin priča tudi v številnih zdravstvenih ustanovah. Ljudje se namreč počutijo izigrane, saj imajo občutek, da vsi zdravniki ne spoštujejo več Hipokratove zaprisege. Ob tem Seničarjeva dodaja, oziroma poziva ljudi k strpnosti in potrpežljivosti, kljub temu, da smo zdaj priča prepričevanju, da je treba “le še malo zdržati”.

Ob tem Seničarjeva še pove: “Še vedno bodo zdravniki nadaljevali s ceplj enjem. Januarja bi nas lahko čakal še en šok, vendar pa nas spomladi čakajo številne sprostitve ukrepov”.

Preberite tudi: Uresničile so se napovedi Elene Sofie Seničar za leto 2021

Nasvet za boljše zdravstveno počutje

“Ljudem svetujem, da začnejo bolj paziti na srce in jetra”, pravi energetska terapevtka Elena Sofia Seničar. Ob samem rušenju zdravstvenega sistema pravi, da se zna zgoditi pomanjkanje zdravnikov s teh področij. Se bodo pa po njenih besedah ljudje začeli spet bolj zatekati h alternativnim terapijam.

Ob tem opozarja alternativne terapevte, naj ne zlorabljajo ljudi. V kolikor vidijo, da ne morejo pomagati ljudem, naj raje pustijo posameznike, da gredo k drugim terapevtom, ki bodo ljudem dejansko znali svetovati in jih rešiti pred težavami. Elena Sofia Seničar: “Tudi sama sem energetski terapevt in imam svojo metodo energetskega uglaševanja telesa in s svojo metodo pomagam ljudem tako, da telo samo pomaga najti rešitev.”

Finančna napoved za leto 2022

Ljudje se bodo začeli v letu 2022 po besedah Seničarjeve lotevati novih poslov. Vsega, kar se bodo ljudje lotili, bodo posamezniki lahko razvili v uspešne posle.

Slovenija bo preživela, čeprav se komu zdi, da je pot pred nami trnava. Turizem v Sloveniji bo začel ponovno rasti, veliko bo tudi prireditev in dogodkov z namenom, da bi se ljudje spet začeli družiti med sabo.

Ljudje, ki samo jamrajo in so ves čas nezadovoljni, bodo pričeli umirati. Ne samo fizično, ampak tudi umsko. To bo leto, ko ne smemo sedeti na mestu in ne smemo samo jamrati.

Napoved za leto 2022 – Elena Sofia Seničar

“Rada bi opozorila še na to, da bodite pozorni na kriptovalute”, poudarja energetska terapevtka. Bodi pozorni na to, da banke še vedno premoženje jamčijo z zlatom, medtem ko kriptovalute svoje vrednosti ne jamčijo z ničemer.

Elena Sofia Seničar je priznana energetska terapevtka, svetovalka, motivatorka in pisateljica, ki je tako doma kot v svetu poznana po svojih močnih in učinkovitih terapijah Energetsko uglaševanje telesa.

Narava bo v letu 2022 pokazala zobe

V prihodnjem letu se nam obeta veliko dežja, pravi napoved Seničarjeve. Ob tem opozarja, da bomo priča kislemu dežju. To bo umazan, onesnažen dež, zato moramo biti posebej pozorni in pazljivi. Ko že govorim o padavinah in dežju, moram dodati, da bo poletje bolj deževno in hladno. Posledično bodo tudi številne poplave in plazovi.

Rojevalo se bo več deklic, razbite družine se bodo povezovale

V Sloveniji se bo začelo rojevati veliko deklic. Poleg tega pa se bo, zanimivo, začelo veliko razbitih družin na novo povezovati. Elena Sofia za leto 2022 napoveduje tudi, da se nam obeta veliko porok.

Seničarjeva ob tem dodaja: “Vidim tudi, da se bo v Sloveniji v prihodnjem letu začelo veliko graditi. V Sloveniji se bo tako zgradilo veliko stanovanj in bivanjskih nepremičnin pa tudi trgovskih centrov in gospodarskih objektov.”

Migranti bodo jabolko sporov v Evropi

Še za trenutek poglejmo dogajanje, ki mu bomo v leto 2022 priča v tujini. Po vsej verjetnosti se bo v Nemčiji protestniško začela združevati mladina. Po besedah Seničarjeve naj bi se začeli maščevati beguncem za vse zlo, ki so ga prinesli migranti. S tem se nam obeta tudi bolj strog nadzor na evropskih mejah. Morebiti bo prišlo celo do streljanja na kateri od evropskih meja, saj migranti ne bodo več zaželeni.

Kraljevo družino čaka menjava na prestolu

“Še vedno sem mnenja, da kraljica Elizabeta že zdavnaj ni več prisotna”, pravi energetska terapevtka Seničarjeva. Kraljevi prestol bi moral po njenih napovedih v prihajajočem letu prevzeti kraljičin vnuk princ William in ne princ Charles. Princ Harry in Meghan se zaenkrat še ne bosta vrnila v domovino, bodo pa na plan prišle nove skrivnosti kraljeve družine.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: