Dr. Andraž Teršek povabil dr. Beović na IQ test!

Dr. Andraž Teršek je v petek na socialnih omrežjih dr. Bojano Beović javno pozval na IQ test in test izobraženosti. Obenem jo je povabil tudi na test moralnega razvoja.

Dr. Andraž Teršek je povod za povabilo objavil z zanimivim razlogom

Povod za povabilo Dr. Beovićevi, ki ga je javno napisal dr. Andraž Teršek, je temeljilo na izjavi: “Eni podatki kažejo, da se ne cepijo ljudje, ki so manj izobraženi. Kot taki so pogosteje žrtve različnih proticepilskih kampanj in različnih teorij zarote.”

Dr. Teršek je zapis nadaljeval z besedami: “Gospa dr. Beović, ne bom vas žalil, poniževal in zaničeval, kot to počnete vi in vaši sodelavci. Samo vljudno vas bom javno vprašal in povabil: BI SE SOOČILI Z JAVNIM PREIZKUSOM IZOBRAŽENOSTI IN T.IM. IQ TESTOM? POTEM BI TEMU TESTU DODALA ŠE T.IM. TEST MORALNEGA RAZVOJA. ZA OBA.”

Sprva je dr. Teršek izzval, da se poraženec odpove doktoratu

Objava, ki jo je na Facebook strani objavil dr. Andraž Teršek je sprva v pozivu bila precej bolj provokativna. Dr. Teršek je namreč pozval, da se med drugim poraženec testov odpove doktoratu. V popravljeni verziji pa je nato priznal, da je s svojimi besedami šel nekoliko predaleč, oz. da se je spustil prenizko.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: