DOKAZANO! Večina homofobov ima homoseksualna nagnjenja

Veliko tistih, ki se označujejo za nasprotnike homoseksualcev, biseksualcev in transseksualcev, imajo večkrat impulzivno nagnjenje k posteljnim aktivnosti s partnerjem istega spola. Tako so pokazali izsledki raziskave, ki so jih objavili v reviji Journal of Sexual medicine.

pride

V reviji Journal of Sexual medicine lahko najdete članek z naslovom: “Homofobija: Impulzivna privlačnosti do istega spola”. Predmet njihove raziskave je bila skupina homofobov. 38 heteroseksualnih moških so opazovali ob gledanju homoseksualnih prizorov. Poskus je vključeval gledanje fotografij hetero in homoseksualnih parov, računalnik pa je beležil, kako dolgo so držali pogled na določeni fotografiji.

Raziskovalci so odkrili, da so tisti posamezniki z bolj homofobnimi nazori dlje gledali fotografije homoseksualnih parov. Preostali moški, ki tovrstnih predsodkov nimajo pa so vse fotografije gledali približno isto dolgo.

“Homofobija je kot vse kaže povezana s homoseksualnim vzburjenjem čeprav si tega ne želijo priznati”, dodaja raziskovalec Boris Cheval, ki je svoje mnenje zaupal portalu mic.com.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji:

1 thought on “DOKAZANO! Večina homofobov ima homoseksualna nagnjenja

  1. PDT de tour un dia en el df!!buen video y el video esta bien realizado, las tomas estan penrcetamefte coordinadas con la cancion.que mas nos depara en esta lista? esta de infarto por tan buena musica que hay.

Comments are closed.