David Urankar navdušen nad tehnološkimi zmogljivostmi tega telefona

Voditelj, model in vplivnež David Urankar je pri svoji novi tehnološki igrački, pametnem telefonu Xiaomi 12 Pro, najbolj navdušen nad kamero, ki mu je pri pametnem telefonu res pisana na kožo. “Funkcionalnost Xiaomija 12 Pro je izjemna, všeč pa sta mi tudi hitrost in kvaliteta v kombinaciji z velikim pomnilnikom.”

Malo je takšnih telefonov, s katerimi bi bili kot uporabniki popolnoma zadovoljni. Na trg pa v zadnjem času prihajajo tudi tako zmogljive igračke, kot je novi Xiaomi 12. Ena glavnih prednosti novega Xiaomija je vrhunska kamera, ki omogoča snemanje posnetkov studijske kakovosti ne glede na razmere, pa naj gre za zahtevne svetlobne pogoje ali premikajoče se objekte. Xiaomi 12 se ponaša s profesionalnim naborom trojnih kamer za vsestransko fotografiranje, v katerem je glavna širokokotna kamera s 50 MP in zmožnostjo snemanja videoposnetkov v 8K.

david urankar xiaomi 12

Kaj v sebi še skriva serija Xiaomi 12?

Poleg impresivne strojne opreme, gresta telefona iz serije 12, Xiaomi 12 Pro in Xiaomi 12 korak naprej tudi, ko gre za Xiaomijeve patentirane algoritme umetne inteligence. Te inovacije uporabnikom olajšajo delo, saj posnamejo vsak trenutek v njegovi popolnosti, tudi pri šibki svetlobi ali premikajočih se motivih. Xiaomi ProFocus inteligentno identificira in sledi objektom ter preprečuje zamegljene ali neizostrene posnetke premikajočih se ali zastrtih predmetov.

Novosti vključujejo tudi zmogljivosti samodejnega ostrenja oči in zaznavanja obraza. Ultra Night Video uporablja Xiaomijeve patentirane algoritme za snemanje videa tudi pri izjemno šibki svetlobi, kar pomeni, da so razpoloženjski posnetki bolj jasni kot kdaj koli prej.

Funkcija SOUND BY Harmon Kardon

Nobena kinematografska izkušnja ni zares popolna brez profesionalnega zvoka. Serija Xiaomi 12 ima funkcijo SOUND BY Harmon Kardon in ustvarja impresivno zvočno izkušnjo, ki jo poganja tehnologija Dolby Atmos®. Ta zagotavlja prostorski zvok z osupljivimi podrobnostmi, jasnostjo in realizmom za popolno zabavo. Zvočniki quad Xiaomi 12 Pro – v obliki dveh visokotoncev in dveh nizkotoncev – zagotavljajo jasne podrobnosti in pokrivajo osupljiv obseg zvoka. Xiaomi 12 in Xiaomi 12X zagotavljata uravnotežen stereo zvok, ki je idealen za poglobljeno igranje iger ali predvajanje videa.

mobilni telefon xiaomi 12

Fantastično darilo ob nakupu novega telefona Xiaomi 12

Od 1. do 10. aprila 2022 poteka posebna akcija pri nakupu pametnega telefona. V AKCIJSKI PONUDBI ob nakupu telefona Xiaomi 12 Pro in Xiaomi 12 dobite uro Xiaomi S1 Watch Active. Nakup telefona Xiaomi 12X pa vam do 10. aprila prinese slušalke Xiaomi Buds 3.

Vmesnik MIUI 13

Za dodatno optimizacijo osnovne uporabniške izkušnje serija Xiaomi 12 vključuje vmesnik MIUI 13, ki je bil globalno predstavljen v začetku letošnjega leta. Posodobitev vključuje hitrejše shranjevanje, večjo učinkovitost procesa v ozadju, pametnejšo obdelavo in daljšo življenjsko dobo baterije. Nove funkcije vključujejo Xiaomijevo patentirano tekoče shranjevanje (Liquid Storage), razpršen pomnilnik (Atomized Memory), usmerjene algoritme (Focused Algorithms) in pametno ravnovesje (Smart Balance).

Telefon napolni prej kot pogleda tekmo, pravi David Urankar

Televizijski voditelj David Urankar brez dvoma spada med zahtevnejše uporabnike elektronskih naprav. Zato je še toliko bolj pomembno, da je mobilni telefon tako kakovosten, da izpolni vse Davidove želje in ob tem dodaja:  “Včasih sem telefon polnil ponoči, malo za šalo, malo zares, skoraj celo noč. To, da se telefon od 0-100% napolni v 20 minutah, je zame izjemnega pomena. Še zlasti na celodnevnih snemanjih, ko vmes preverjam informacije, fotkam in snemam. Poleg tega pa je zaslon veliko časa prižgan in na njem scenarij in teksti.”

Xiaomi akcija_

Preberite tudi: Serija Xiaomi 12 prihaja v Slovenijo: Trije novi pametni telefoni in popolnoma novi AIoT izdelki uradno predstavljeni na Dunaju

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: