Blizu Tolmina v nesreči umrl 40-letni voznik delovnega stroja

Danes dopoldne se je na Tolminskem Lomu v občini Tolmin zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je bil udeležen 40-letni voznik delovnega stroja.

Po prvih zbranih ugotovitvah je voznik delovnega stroja vozil po lokalni cesti iz Tolminskega Loma proti Mostu na Soči. Med vožnjo v desnem blagem ovinku je iz neznanega razloga zapeljal preveč v levo na neutrjeno bankino ter skupaj z delovnim strojem zdrsnil po strmem pobočju v globino približno 50 metrov. Voznik je v bližini delovnega stroja obležal in nato podlegel telesnim poškodbam.

Zdravnik odredil sanitarno obdukcijo

Na kraj nezgode so prišli reševalci nujne medicinske pomoči ZD Tolmin. Zdravnik iz tolminskega zdravstvenega doma je odredil sanitarno obdukcijo na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani, da bi ugotovili natančen vzrok smrti.

O nesreči je policija obvestila tudi pristojne pravosodne organe, policisti s Policijske postaje Tolmin pa bodo o ugotovitvah obvestili Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Na cestah na Severnem Primorskem je za posledicami prometnih nesreč letos umrlo šest oseb, so še zapisali v poročilu Policijske uprave Nova Gorica.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: