Ali podgane po Ljubljani bežijo na plano zaradi napovedanega potresa?

Po ljubljanskih ulicah ljudje opažajo številne podgane. Veliko jih je v bližini Poliklinike, o čemer so pisale tudi Slovenske novice. Lahko pričakujemo potres, ki ga je že konec leta 2017 napovedala energetska terapevtka Elena Sofia Seničar?

V Ljubljani trenutno živi preko 300.000 prebivalcev, dvakrat toliko naj bi bilo v naši prestolnici podgan in drugih glodalcev.

Okoli Poliklinike v Ljubljani, naj bi ljudje in zaposleni opazili več deset podgan. Ponekod je v snegu videti celo rove, skozi katere si utirajo pot na plano. Poleg tega se glodalci ljudi, ki se sprehajajo mimo velikokrat sploh ne ustrašijo in ne bežijo.

Ljubljano čaka rušilni potres?

Že od nekdaj krožijo zgodbe, da naj bi živali potrese in premikanje zemeljske površine začutile veliko prej, kot ljudje. Se torej tu dogaja isto? Dodatno dejstvo je včerajšnji blažji potresni sunek, z epicentrom 8 kilometrov SZ od Domžal. Magnituda tega potresa je bila 2,1 stopnje, je zapisal  ARSO.

Ob tem smo se v našem uredništvu spomnili tudi na decembrsko napoved energetske terapevtke Elene Sofie Seničar. Ta je za letos v Sloveniji napovedala rušilni potres. Več o napovedi si lahko preberete TUKAJ. Da bi Seničarjevi lahko prisluhnili, velja tudi dejstvo, da so se preštevilne napovedi v preteklosti že uresničile. Med drugim je prav ona napovedala zmago Donalda Trumpa, smučarskemu skakalcu Petru Prevcu je na vrhuncu njegove kariere napovedala slabše rezultate v prihodnje, prav tako je zanj napovedala, da bo v letošnjem letu zibal. O tem je pisala tudi revija Suzy.

Priznana energetska terapevtka Elena Sofia Seničar je v preteklosti pravilno napovedala številne dogodke, ki so tudi evidentno zabeleženi in dokazljivi. Foto: osebni arhiv

Prav zato smo poklicali za izjavo Seničarjevo, ki nam je po telefonu dejala: “Pozivam in hkrati opozarjam vse odgovorne za varnost in obrambo v Sloveniji, da je vsesplošno neznanje ljudi glede ravnanja v primeru potresov. Zaradi neznanja lahko pride do velike panike, kar je lahko nevarno tudi za ostale. V šolah bi bilo treba podučit otroki in starše, kako pravilno ravnati in ukrepati ob taki katastrofi.”

To je le nekaj dejstev, ki jih ne smemo zanemariti. Kaj pa o tem menite vi? Napišite v komentar!

 

Oglas

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: