67-letnik po sporu ubil ženo

V četrtek v poznih popoldanskih urah sta se v Dolenji vasi pri Črnomlju sprla 67-letni moški in njegova žena. Moški je nato uporabil top predmet, s katerim je ženo večkrat udaril po glavi. Slednja je zaradi poškodb umrla.

rešilec
Simbolična fotografija. Foto: VideoSvet.si

Poškodbe so bile prehude

Do tragičnega dogodka je prišlo v četrtek malo  pred  18.  uro. Policisti policijske postaje Črnomelj so bili obveščeni, da reševalci v zasebnem prostoru v Dolenji vasi pri Črnomlju oskrbujejo hudo poškodovano žensko. Takoj so bili napoteni na kraj dogodka skupaj z ogledno skupino Sektorja kriminalistične policije PU Novo mesto.

Kljub pomoči reševalcev je 67-letna ženska umrla na kraju dogodka.

“Po  do sedaj znanih informacijah sta se 67-letni moški in žrtev, ki  je  bila  njegova  žena, sprla v stanovanjski hiši. Moški jo je s topim predmetom  večkrat  udaril  po  glavi, žrtev pa je obležala v hodniku hiše.”, so zapisali v sporočilu za javnost.

Policisti so storilcu tako odvzeli  prostost  in  ga  odpeljali v prostore za pridržanje. Kraj zločina sta si ogledali tudi   preiskovalna sodnica in okrožna državna tožilka. 67-letnega  osumljenca  bodo predvidoma danes s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku.

Policisti so ob tem še dodali, da v preteklosti moškega niso obravnavali zaradi kaznivih dejanj z elementi nasilja. Storilca za omenjeni zločin čaka do petnajst let zapora.

Preberite tudi: To so izdelki z daljšim rokom uporabe, ki jih je smiselno kupovati v času epidemije

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: