Zvita Feltna v prestolnici pripravlja veliki koncert z gosti

Zvita Feltna bo 16. marca gostila zabavo ob 15. obletnici delovanja v ljubljanski Cvetličarni. Načrtujejo še vsaj dva velika koncerta, na Gorenjskem in na Primorskem.

Skupina Zvita Feltna se veseli nastopov pred publiko

Za letos je skupina Zvita Feltna zapolnila že večino prostih koncertnih terminov in komaj čakajo, da se zabave začnejo in bodo lahko novo pesem ‘Pridi nazaj’ v živo zaigrali ter zapeli s svojo številčno publiko.

Skupina Zvita Feltna izdala tudi novo pesem Pridi nazaj

Nova skladba Zvite Feltne ‘Pridi nazaj‘ je nastala že pred dobrim letom dni, saj so fantje ustavitev družabnega življenja dobro izkoristili za ustvarjanje nove glasbe. Avtor melodije je pevec Blaž Gec, tekst pa je napisal serijski ‘hitmejker’ Rok Lunaček, s katerim Zvita Feltna neprekinjeno sodeluje že zadnjih 5 let. Tudi tokrat je imel pri aranžmaju največ besede glasbeni producent Blaž Hribar, asistiral pa mu je Gec: “Ta skladba se je enostavno zgodila. Mogoče je malo netipična za nas, ki slovimo kot ena najbolj žurerskih skupin, saj gre za zelo čustveno, malo počasnejšo in nekoliko nostalgično skladbo, ki govori o večni ljubezni, a vseeno ohranja udaren ritem, ki krasi vseh naše največje hite in dobro predstavlja zvok Zvite Feltne.

zvita feltna
Foto: Zvita Feltna

Video je na Gorenjskem posnela ‘hišna’ produkcijska ekipa Take Over Media pod taktirko Djomle KS. “Sodelujemo že nekaj let, skupaj smo ustvarili naše največje uspešnice, zmagovalnega konja pa se seveda ne menja,” pravijo ‘feltnaši’. V komični zgodbi fantje poskušajo očarati dekle na tržnici, a so pri tem zelo nerodni. Spot je preplet zabavnih scen ob katerih se je ekipa neizmerno zabavala že na snemanju.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: