Znane so podrobnosti trojnega umora in samomora

Policija je na današnji tiskovni konferenci razkrila podrobnosti včerajšnjega trojnega umora in samomora, do katerega je prišlo v okolici Ljubljane.

22-letnik poklical na 113 in povedal, da je umoril družinske člane

V ponedeljek so okoli  21. ure preko regionalnega centra za obveščanje prejeli obvestilo,  da je na številko 112 poklicala 26-letnica in naznanila nasilno vedenje  brata.  Nekaj  minut  kasneje  je  na  intervencijsko številko 113 poklical  tudi  22- letnik in povedal, da je umoril svoje družinske člane, ter da je oborožen.

Policisti, ki so prvi odšli na kraj, so zavarovali okolico objekta. Aktivirana je bila specialna enota policije, ki je vstopila v objekt in pri tem v notranjosti  našla  trupla  26-letne  ženske, 56-letne ženske, ter 60-letnega moškega, ki so bili poškodovani s hladnim in strelnim orožjem.

Prav tako je bil najden mrtev 22-letni osumljenec, ki je na podlagi do sedaj zbranih obvestilih storil samomor.

Osumljeni  do sedaj še ni bil obravnavan za kazniva dejanja

Ogleda kraja kaznivega dejanja sta se udeležili tudi preiskovalna sodnica in državna tožilka. Zbiranje obvestil in ogled kraja kaznivega dejanja umora še vedno poteka, motiv za storjeno kaznivo dejanje še ugotavljajo.

Osumljeni  do sedaj še ni bil obravnavan za kazniva dejanja, prav tako policisti ne razpolagajo s podatki, da bi bili v družini prisotni spori med člani.

Preberite tudi: Janče | Štirje mrtvi – 22-letnik s strelnim orožjem ubil tri sorodnike 

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: