Znane podrobnosti množičnega trčenja na štajerski avtocesti

V nesreči je bilo skupno udeleženih 12 osebnih vozil, dve osebi sta se poškodovali, poroča Maribor24.si.

Foto: Maribor24.si simbolična fotografija

Policisti so bili o prometni nesreči na štajerski avtocesti in sicer na odseku med Trojanami in Blagovico obveščeni danes ob 7.40 uri. V nesreči je bilo skupno udeleženih 12 osebnih vozil, so sporočili s PU Ljubljana.

Foto: FB Promet za Štajersko

“Z ogledom kraja in zbranimi obvestili je bilo ugotovljeno, da so se na omenjenem odseku pripetile dve prometni nesreči in sicer: V prvi nesreči so bila udeležena 4 osebna vozila, povzročitelj omenjene nesreče pa je bil državljan Avstrije, ki je zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji trčil v vozila pred seboj. Slednja so se zaradi jutranje konice in zgostitve prometa ustavljala v koloni. V drugi nesreči, ki se je zgodila za že opisano, pa je bilo udeleženih 8 osebnih vozil, 3 vozniki  med njimi so bili povzročitelji nesreče in sicer dva zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji, eden pa zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo.”

V nesreči sta dve osebi utrpeli lažje poškodbe (1 voznica in 1 sopotnica v vozilu). Promet je na omenjenem odseku avtoceste zoper stekel ob 10.40 uri.

Facebook komentarji
Delite s prijatelji: